H πρόταση Πουρσανίδη για στοίχημα, φιλάθλους και NOVA

SMS
15:52 | 12/05/2020

Τι είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος εκπροσωπεί τον ΟΦΗ στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Superleague

Λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ξεκίνησε το έκτακτο ΔΣ της Super League 1, με θέμα την απόφαση του ΠΣΑΠ να μην κάνει δεκτή των πρόταση της Λίγκας για μείωση των αποδοχών των ποδοσφαιριστών από 25% έως 33%. Φυσικά, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει αρκετά θέματα, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη να εκπροσωπεί την κρητική ομάδα.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν οι Μυνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Θόδωρος Καρυπίδης του Α. (Αρης), Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Παναγιώτης Λούτσος (Βόλος), Άρης Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Ηλίας Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Γιάννης Αλαφούζος-Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Νίκος Ζαμάνης (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Σάκης Τσικνής (Λαμία) και ο Στέργιος Αντωνίου εκ μέρους της ΕΠΟ.

Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ όπως αναφέρει το dikiblogspot, ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέφερε: ''Να ζητήσουμε ποσοστό από το στοίχημα για την επομένη σεζόν. Προτείνω στα γήπεδα να υπάρχει το 20% των φιλάθλων και να μην παίξουμε σε άδειες κερκίδες''.

Mάλιστα, όσον αφορά το θέμα με τον ΠΣΑΠ, τόνισε ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών απέτυχε. Χαρακτηριστικά είπε:"Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι εχθροί μας, θα τα βρούμε μαζί τους. Θεωρώ πολύ ανησυχητικο ότι οι συζητήσεις μας διαρρέουν. Προτείνω να τα βρούμε με τη Nova".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βροντερό όχι» της NOVA στην αναδιάρθρωση!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.