Η πρόταση του Ηροδότου και τα «θέλω» του Κιάσσου

14:21 | 25/11/2019

Ο Ηρόδοτος θέλει τον Κώστα Κιάσσο, αλλά ο Κρητικός προπονητής δεν θα πει εύκολα το «ναι».

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ηρόδοτος μετά το «διαζύγιο» με τον Σουργιά και ο Κώστας Κιάσσος είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους για το συγκρότημα της Ν.Αλικαρνασσού. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, είναι ο διακαής πόθος για τους διοικούντες.

Ο Κιάσσος παραμένει ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΟΑΝ και εξετάζει προσεκτικά την επόμενη κίνησή του χωρίς να βιάζεται. Είναι γνωστό ότι ο Κρητικός κόουτς ποντάρει πολλά στην προπονητική και θέλει να «χτίσει» σιγά-σιγά την καριέρα του εκεί εξ ου το γεγονός ότι δεν βιάζεται να βρει ομάδα και βάζει πάνω απ' όλα τα «θέλω» του.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ηροδότου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν ραντεβού μαζί του ευελπιστώντας ότι θα αποσπάσουν τη θετική απάντηση, ωστόσο ο Κιάσσος είναι σκληρός διαπραγματευτής. Για να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα και εφόσον η διοίκηση είναι πρόθυμη να τον ικανοποιήσει τότε θα επέλθει «γάμος». Σε αντίθετη περίπτωση ο Ηρόδοτος θα αναζητήσει αλλού τον αντικαταστάτη του Σουργιά.

Το δεδομένο είναι ότι ο «Ηρο» θέλει τον Κιάσσο και θα υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών. Από 'κει και πέρα μένει να δούμε αν θα καταλήξουν σε συμφωνία και αν ο Κρητικός κόουτς επιστρέψει στους πάγκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επίσημα τέλος ο Σουργιάς

Έτσι γκέλαρε ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος διαμαρτύρεται με... αποδείξεις

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται η Γ' Εθνική

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.