Η πρόταση του Ζαρού για το μέλλον του πρωταθλήματος

14:41 | 22/04/2020

Διαβάστε την επιστολή της ομάδας του Ζαρού

H ανακοίνωση της ομάδας του Ζαρού:

''Η δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης , επηρέασε όπως ήταν αναμενόμενο και τον τομέα, που με όρεξη και μεράκι υπηρετούν και δραστηριοποιούνται πολλοί συνανθρώποι μας.

Τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό σταμάτησαν σωστά κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να πέσει θύμα του.

Στην ΕΠΣ Ηρακλείου τόσο τα ποδοσφαιρικά σωματεία όσο και ακαδημίες ποδοσφαίρου, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Προς τιμήν της , η ΕΠΣΗ δίνει το δικαίωμα στα μέλη της να εκφράσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους , σχετικά με την τη συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων, τον τρόπο διεξαγωγής τους και για πιθανές αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών.

Ο Α.Ο ΖΑΡΟΥ, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία των μελών του ΔΣ, κρίνει φρόνιμο και συνάμα απαραίτητο να ολοκληρωθούν τώρα τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες, ώστε να αποφευχθεί η όποια ελάχιστη πιθανότητα υπάρχει για κίνδυνο μετάδοσης του COVID19.

Η υγεία αποτελεί και πρέπει να αποτελεί την ύψιστη επιδίωξη για όλους μας. Η πρόωρη λήξη των πρωταθλημάτων θα δώσει σε όλους μας το δικαίωμα να μπορούμε να προτείνουμε και σχεδιάσουμε με υγεία και ηρεμία τη νέα σεζόν.

Τέλος, με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και την σταδιακή επαναφορά μας στην καθημερινότητα, προτείνουμε τη συζήτηση δια ζώσης αναφορικά με το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, στην οποία το πρώτο λόγο θα έχει η ΕΠΣΗ , λαμβάνοντας υπόψιν τις πιθανές προτάσεις των σωματείων.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρόταση του ΠΑΟΚ Κρουσώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.