Η πρώτη ανάρτηση της Μηλάκη μετά τον τραυματισμό της

13:13 | 22/08/2022

Η Αργυρώ Μηλάκη έστειλε μήνυμα επιστροφής μέσω των social media, δηλώνοντας αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να γυρίσει στις πίστες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Μόναχο.

Η Ηρακλειώτισσα ποδηλάτρια γύρισε από το Μόναχο, όπου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας, εξαιτίας της πτώσης που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της. Υπέστη ρήξη συνδέσμων στην ακρωμιοκλειδική που θα την αφήσει εκτός αγώνων το επόμενο διάστημα, όμως δήλωσε αποφασισμένη να επιστρέψει δριμύτερη και να διεκδικήσει τη διάκριση στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Το μήνυμα της Αργυρούς Μηλάκη:

"Επιστρέφω από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας με δυο 10ες θέσεις σε Scratch και Elimination, πολύτιμες εμπειρίες, πτώσεις και ρήξη συνδέσμων στην ακρωμιοκλειδική. Στο τελευταίο αγώνισμα του Όμνιουμ και μόλις 36 στροφές πριν τον τερματισμό είχα την ατυχία να εμπλακώ σε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να περάσω ένα βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα και επέστρεψα στην Ελλάδα όπου με τους γιατρούς μου, Θεόδωρο Τοσουνίδη και Γιώργο Κοντάκη αποφασίσαμε ότι δεν θα κάνω χειρουργείο.

Σε αυτούς τους αγώνες ήμουν πολύ άτυχη, όμως, παρόλα αυτά είδα τις δυνάμεις μου και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Η αποκατάσταση θα είναι δύσκολη και αλλά είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω πιο δυνατή.

Ευχαριστώ θερμά τον ομοσπονδιακό προπονητή Στέργιο Σαλπαδήμο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όλη τη φροντίδα αμέσως μετά την πτώση!

Ευχαριστώ Γιώργο Βαρβεράκη που ήσουν δίπλα μου σε κάθε λεπτό πριν και μετά τους αγώνες και φυσικά για όλη την υποστήριξη σε κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια παρόλο που ήσουν σε διαφορετική ήπειρο!

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη Ταταράκη, καθώς η βοήθεια σας είναι καθοριστική και με κάνει να νιώθω ασφάλεια!

Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την υποστήριξη πριν αλλά και μετά τους αγώνες!

Grazie mille Valentina Scandolara for being there for me!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που ενδιαφερθήκατε για την κατάσταση μου το εκτιμώ ιδιαιτέρα!

Η αποκατάσταση έχει ξεκινήσει ήδη. Σε συνεργασία με τον προπονητή και τους γιατρούς μου θα επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο δυνατή".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.