Η πρώτη μέρα του Μανδά στη Λάτσιο και ο ρόλος του Μπάκιτς

SMS
15:55 | 23/12/2023

Ο Χρήστος Μανδάς περιέγραψε την πρώτη του προπόνηση με τη Λάτσιο.

Μιλώντας στους betarades, ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην πρώτη του προπόνηση όταν πήγε στη Λάτσιο, την πρώτη επαφή με τον Σάρι και μίλησε για τον ρόλο του Μπάκιτς.

«Πάω στην πρώτη προπόνηση στη Λάτσιο και λέω στον εαυτό μου πως αν πας καλά μην ενθουσιαστείς. Και όταν πήγα για ύπνο το βράδυ είπα στον εαυτό μου μη στενοχωριέσαι που πήγε τόσο χάλια η προπόνηση (γέλια). Ηταν μεγάλη η διαφορά ταχύτητας. Ξαφνικά έβλεπα τους παίκτες να βαράνε τη μπάλα τόσο διαφορετικά. Η προπόνηση τελειώνει πάντα με τσακωμό εντός εισαγωγικών για το ποιος θα κερδίσει το διπλό. Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός και στις προπονήσεις.

Στην πρώτη προπόνηση πήγα με τον Κεντουζί γιατί υπογράψαμε την ίδια μέρα. Οταν φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο τον Κεντουζί τον γνώριζαν όλοι. Για μένα οι μισοί είχαν διαβάσει πως έρχεται κάποιος τερματοφύλακας από την Ελλάδα οι άλλοι μισοί μπορεί να πίστευαν πως είμαι από την ακαδημία. Είναι λογικό, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο ο Μάρουσιτς ήξερε που είναι συμπαίκτης με τον Μπάκιτς στην Εθνική και του είχε πει ο Μπάκιτς ότι θα έρθει ένας τερματοφύλακας που έκανε πολύ καλή χρονιά και είναι καλό παιδί, να τον βοηθήσεις. Και με προσέχει, είναι σε όλα δίπλα μου. Στην πρώτη προπόνηση όλοι ήρθαν να με καλωσορίσουν, ήταν ωραίο το κλίμα.

Ο Σάρι είναι πολύ πιο χαλαρός απ' ότι φαίνεται στην τηλεόραση. Κάνει πλάκα, δεν είναι αυτό που φαίνεται κι έβλεπα στα βιντεάκια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.