Η πρώτη «μεταγραφή» του ΟΦΗ

20:21 | 13/05/2020

Ο Θοδωρής Μίγγος έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό του και περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο 22χρονος μέσος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΟΦΗ και παρά το γεγονός πως προερχόταν από επέμβαση χιαστών, ο Γιάννης Σαμαράς του έδωσε την ευκαιρία για να ενταχθεί στο ρόστερ του Ομίλου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ηρακλειώτικου συλλόγου ξέρει τις δυνατότητες του και γι’ αυτό ακόμη και ο σοβαρός τραυματισμός του δεν μπήκε «εμπόδιο» στη μεταγραφή του στο σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Και ο 42χρονος τεχνικός, εξάλλου, τον γνωρίζει καλά και φυσικά τον πιστεύει. Εδώ και αρκετούς μήνες ο Μίγγος ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα, αλλά δεν έχει ακόμη πάρει λεπτά συμμετοχής.

Το σημαντικότερο ίσως θέμα με την περίπτωση του και όσον αφορά στην απόλυτη επάνοδο του στα γήπεδα, ήταν η αντικειμενική δυσκολία για το φιξάρισμα φιλικών παιχνιδιών.

Ο ΟΦΗ δεν είχε την άνεση να κλείσει κάποιο ματς, ώστε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να μπει σιγά-σιγά και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στον Όμιλο, πέρα από τη δουλειά στο χορτάρι, έδωσαν μεγάλη βαρύτητα και στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού ο Μίγγος προέρχεται από μια σημαντική αποχή και θέλει τη στήριξη σίγουρα του τεχνικού επιτελείου.

Δεν είναι ψέμα, άλλωστε, πως στον ηρακλειώτικο σύλλογο εκτιμούν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύτιμη μονάδα τους.

Από τη στιγμή, εξάλλου, που δεν έχει παίξει προς το παρόν, θεωρείται ως η πρώτη… μεταγραφή του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Ακόμη και αν γίνουν τα πλέι οφ, δεν είναι εύκολο ν’ αγωνιστεί, λόγω της πολύμηνης απουσίας του από τη δράση. Στο διάστημα, βέβαια, που γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς, παρουσιάζει δείγματα της ποιότητας του στο ΒΑΚ.

Σε περίπτωση, τώρα, που συμπεριληφθεί σε 18άδα ή και χρησιμοποιηθεί για λίγο, θα είναι μια κίνηση, που θα του τονώσει σίγουρα το ηθικό και θα τον βοηθήσει να μπει φορτσάτος στη νέα περίοδο, όπου και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει επί… ίσοις όροις τις ευκαιρίες του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.