Η πρώτη μεταγραφική σεζόν χωρίς να «καίγεται» για φορ

SMS

Ο ΟΦΗ φαντάζει πλήρης στη γραμμή κρούσης και το καλοκαίρι το... μεταγραφικό μενού λογικά δεν θα έχει φορ.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχει μπροστά σχεδόν ένας μήνας αγωνιστικής δράσης, αλλά όλες οι ομάδες και φυσικά ο ΟΦΗ έχουν αρχίσει σιγά-σιγά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να τελειώσει το πρωτάθλημα για να κατασταλάξει ένας προπονητής στα μεταγραφικά «θέλω». Ο Νταμπράουσκας δεν χρειάζεται να περιμένει το φινάλε το πλέι άουτ για να καταλήξει στις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΟΦΗ ενόψει καλοκαιριού.

Το σίγουρο είναι ότι το εφετινό μεταγραφικό παζάρι θα έχει ένα λιγότερο... βραχνά για τον Λιθουανό προπονητή, αφού τουλάχιστον για την επίθεση δεν χρειάζεται κάποια ενίσχυση ο ΟΦΗ. Είναι από τα σπάνια καλοκαίρια που ο Ομιλος θα μπει στο «παζάρι» χωρίς να αναζητά επιθετικό ή τουλάχιστον δεν θα «καίγεται» για επιθετικό όπως προηγούμενα καλοκαίρια. Aναφερόμαστε στην περίπτωση καθαρού φορ.

Τον Γενάρη η Κρητική ομάδα απέκτησε δύο, Γκρόνινγκ και Φελίπε. Έχει ήδη τον Ντίκο, ενώ υπάρχει και Φιόριν Ντουρμισάι που θα επιστρέψει από τον δανεισμό του. Ο ΟΦΗ έχει 4 ποδοσφαιριστές για τη γραμμή κρούσης και φαντάζει πλήρης για την επόμενη σεζόν. Εκτός φυσικά αν προκύψει κάτι έκτακτο ή ξεχωριστό, πάντα υπάρχει αυτό στην εξίσωση, αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες η ομάδα του Νταμπράουσκας έχει λύσεις για την επίθεση, με προξέχουσα φυσικά αυτή του Λουίζ Φελίπε που ήταν και η μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.