Η πρώτη πρόκληση για τον Ράσταβατς έρχεται από νωρίς

10:05 | 16/10/2024

Ξεκίνημα στον ΟΦΗ με μία σειρά απαιτητικών αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αντίστροφα μετράνε στον ΟΦΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω Εθνικής, αλλά και για το ντεμπούτο του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία.

Από χθες, Τρίτη, ο Σέρβος έπιασε κι επίσημα δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον πρώτο από μία σειρά απαιτητικών αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, σε περίπου ένα μήνα, ο ΟΦΗ έχει να παίξει με Παναθηναϊκό εντός, ΠΑΟΚ εκτός, Αστέρα Τρίπολης επίσης εκτός και Καλλιθέα εντός, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το κύπελλο και το ραντεβού με τον Βόλο για τη φάση των «16».

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά φέτος που ο Ράσταβατς έχει μία σειρά δύσκολων αγώνων, αφού και στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν η προηγούμενη ομάδα του, ο Αστέρας Τρίπολης, είχε να παίξει στο ξεκίνημα με Παναθηναϊκό εκτός, Βόλο εντός και Άρη εκτός, έχοντας απολογισμό 4 βαθμών.

Ο Ράσταβατς θέλει να ξεκινήσει με νίκη τη θητεία του στον ΟΦΗ ειδικά κόντρα στον Παναθηναϊκό που όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτής. Μάλιστα αν το επιτύχει θα έχει κερδίσει τους «πράσινους» δύο φορές σε διάστημα σχεδόν δύο μηνών, με δύο διαφορετικές ομάδες. Ταυτόχρονα θα έχει δώσει συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχει στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.