Η «πρώτη» της ΑΕΚ και οι ατάκες Μελισσανίδη

07:55 | 17/06/2021

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού αποχαιρέτησε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καλωσόρισε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και μίλησε στους ποδοσφαιριστές μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά. «Καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να ζήσουμε χαρές, γιατί προερχόμαστε από μία πολύ κακή χρονιά για μας. Να είστε υγιείς, να δουλέψετε με τον νέο σας προπονητή και να υποδεχθείτε με τον καλύτερο τρόπο τους νέους συμπαίκτες σας. Καλό ξεκίνημα στη σεζόν σας εύχομαι», είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης στους «κιτρινόμαυρους», ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Συνομιλία με Τσιγκρίνσκι

Μπαίνοντας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που μόλις είχε αποχαιρετήσει τους «κιτρινόμαυρους». «Σε ευχαριστώ για όλα, είσαι από εκείνους τους παίκτες της ΑΕΚ που τίμησαν αυτή τη φανέλα. Η πόρτα εδώ για σένα θα είναι για πάντα ανοιχτή, σε θέλουμε εδώ», του είπε για ακόμη μία φορά ο Μελισσανίδης.

«Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για όσα έζησα αυτά τα 5 χρόνια. Πρόεδρε, ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας πω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στην ΑΕΚ και όσα μου προσφέρατε. Φεύγω, αλλά είμαι σίγουρος ότι το μέλλον αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εγγυημένο και σπουδαίο. Σας ευχαριστώ για όλα» είπε ο Τσιγκρίνσκι και έφυγε συγκινημένος από τα Σπάτα.

Η αποστολή για την Πορταριά

Αύριο το πρωί η ΑΕΚ αναχωρεί για την Πορταριά, εκεί όπου θα πιάσει… δουλειά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με το τιμ του. Ο Στράτος Σβάρνας και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Βόλου, όπου θα πραγματοποιηθεί έως τις 24 Ιουνίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα κατά το διάστημα της παραμονής της στην Πορταριά και οι Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος. Ο Σβάρνας με τον Χατζηεμμανουήλ την Παρασκευή, ενώ οι διεθνείς την Κυριακή. Οι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ θα μπουν με την ΑΕΚ στην Ολλανδία, στις 27 του μήνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.