Η πρώτη τοποθέτηση των Antetokounbros για το Giveaway με Κοψιάλη

10:10 | 22/01/2022

Οι Antetokounbros ξεκαθάρισαν με ανάρτησή τους πως από εδώ και στο εξής το GiveAway για το σπίτι στην Αθήνα είναι αποκλειστικά δουλειά των αδερφών Αντετοκούνμπο.

To μάθαμε πρώτα από την ανάρτηση του γνωστού Instagrammer,Αλέξανδρου Κοψιάληκαι έπειτα ήρθε και η τοποθέτηση των Antetokounbros. Θυμίζουμε οτι ο δημοφιλής YouTuber και influencer σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, δίνουν δώρο στα social media ένα σπίτι αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη.

Όμως, έπειτα από την εμπλοκή του ονόματος του Κοψιάλη στο θέμα με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ο οδήγησε τις δύο πλευρές να χωριστούν. Έτσι, το μεγάλο GiveAway με το σπίτι το οποίο είχε ανακοινωθεί στις αρχές του χρόνου πλέον είναι αποκλειστικά δουλειά των Antetokounbros, με τον γνωστό influencer να μην είναι πλέον μέλος της όλης ενέργειας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Από εδώ και στο εξής το GiveAway για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά! Καλή επιτυχία.

27f46621-screenshot_37.jpg#asset:365776


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.