​Η «πρώτη» του ΟΦΗ, οι απουσίες και το ρόστερ

ΟΦΗ

Διακοπές τέλος από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Τι το διαφορετικό θα δούμε στο ΒΑΚ.

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποιούν σήμερα στο (αλλαγμένο) ΒΑΚ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Το πρόγραμμα μέχρι τις 29 του μήνα περιλαμβάνει εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, ενώ θυμίζουμε πως οι προπονήσεις επί Κρητικού εδάφους θα πραγματοποιούνται έως τα μέσα Ιουλίου. Στις 15 του επόμενου μήνα ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας και θα παραμείνει εκεί έως τις 30 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία ο ΟΦΗ θα δώσει 4 φιλικά παιχνίδια: Στις 20 Ιουλίου με την Ουτρέχτη (17:00), στις 23 Ιουλίου με την Χέρακλες (15:30), στις 26 Ιουλίου με την Φίτεσε (20:00) και στις 29 Ιουλίου με την Γκόου Αχεντ Ίγκλις (20:00).

Με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Ελλάδα η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο 7-9 Αυγούστου.

Στη σημερινή «πρώτη» νέο πρόσωπο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν απουσίες, αφού οι Λάζαρος Λάμπρου, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Νίκος Λυμπεράκης, Λουκ Καστάνιος, Νίκος Κοροβέσης και Μπόι Βάτερμαν έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης ο Λουίζ Φελίπε. Βέβαια, Λάμπρου και Φελίπε είναι στην κατηγορία των «εκκρεμοτήτων», αφού οι υποθέσεις τους παραμένουν ανοιχτές.

Από κει και πέρα υπάρχουν οι παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμούς. Αυτοί είναι οι: Φελίπε Φερέιρα, Aλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Φροίξος Γρίβας.

Με τα τωρινά δεδομένα νέο πρόσωπο στο ΒΑΚ δεν θα δούμε, αφού δεν έχει γίνει ακόμη κάποια μεταγραφή, αλλά σίγουρα ξεχωριστή παρουσία θα είναι αυτή του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και έβαλε τέλος στο σίριαλ που είχε αναπτυχθεί.

Το ρόστερ του ΟΦΗ όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή:

TEΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:

Ντέβις Επασί, Βασίλης Σηφάκης, Δημήτρης Σωτηρίου, Χρήστος Μανδάς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Πραξιτέλης Βούρος, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Νίκος Μαρινάκης, Αμπντούλ Ουές, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Γιαννούλης, Κώστας Μπαλογιάννης

ΜΕΣΟΙ:

Χουάν Νέιρα, Γιάννης Μπουζούκης, Τζον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος, Μιγκέλ Μεγιάδο, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Νίκος Χαλκιαδάκης, Γιάννης Αποστολάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Μάικ φαν Ντάινεν, Μπρους Καμάου, Φιορίν Ντουρμισάι, Πασχάλης Τσιλιανίδης

* Αξίζει να σημειωθεί πως την προσεχή Τετάρτη, 29 Ιουνίου, στις 18:00 θα γίνει ουσιαστικά η επίσημη «πρώτη» του ΟΦΗ στο ΒΑΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο με ανοιχτή προπόνηση για τους δημοσιογράφους και τα Μέσα και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΒΑΚ αλλάζει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.