Η ψυχολογία πάνω απ' όλα

09:52 | 21/08/2024

Κόντρα στον Ατρόμητο ο ΟΦΗ θέλει κι άλλα πράγματα εκτός της νίκης.

Ο Ατρόμητος είναι πλέον στο μυαλό όλων στον ΟΦΗ, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, το προσεχές Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ», στις 19:30.

Παιχνίδι που έχει ιδιαιτερότητες μετά την αρνητική πρεμιέρα με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, κυρίως σε ό,τι αφορά την εμφάνιση που έκανε η Κρητική ομάδα.

Το προσεχές Σάββατο ο ΟΦΗ δεν θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στο συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, θέλει κυρίως την ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο που απογοητεύτηκε από όσα είδε στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ πρωταρχικός στόχος είναι να τονωθεί η ψυχολογία σε όλο τον οργανισμό. Η αποδόμηση του ρόστερ και η γκρίνια ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που άφησε η ήττα από την ΑΕΚ. Οι παίκτες και ο Δέλλας θέλουν να αποδείξουν ότι ούτε για τον κάλαθο των αχρήστων είναι, όπως συμπέρανε ο κόσμος ούτε ήρθε η καταστροφή.

Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο και μία καλή εμφάνιση θα αφήσουν πίσω όσα έγιναν στην OPAP Arena και θα αποτελέσουν restart. Ένα μπουστάρισμα για τη συνέχεια για να επανέλθει η ηρεμία, αλλά και η αυτοπεποίθηση.

Πολλές φορές το να κερδίσεις τον κόσμο είναι πιο δύσκολο από το να κερδίσεις τον αντίπαλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.