H.Ρ.Α.: Μία ομάδα που γεννά υγεία και πρωταθλητισμό

19:40 | 06/05/2023

H​ράκλειο, Ρυθμός, Άθληση. Δηλαδή, Η.Ρ.Α. Ό,τι αντιπροσωπεύει η ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει, αφήνοντας το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο του αθλητισμού του Ηρακλείου.

Το όνειρο της δημιουργίας του Η.Ρ.Α άρχισε το 2004 από μία παρέα που αγαπούσαν το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής και φτάσαμε σήμερα, το 2023, όπου όλο αυτό να έχει γιγαντωθεί με την ομάδα να είναι πλέον ένας υγιής οργανισμός, γεμάτος επιτυχίες και διακρίσεις.

Το Cretalive και τα #facestories επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι τη δουλειά που γίνεται από τους επικεφαλής, ενώ ζήσαμε τις πρωταθληματικές συνθήκες προετοιμασίας για το 4ο Παγκρήτιο Meeting Ρυθμικής Γυμναστικής που έλαβε χώρα τον Απρίλιο στην πόλη και συγκεκριμένα στο κλειστό πανεπιστημιακό γυμναστήριο Βουτών.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Η.Ρ.Α, Γιώργο Κανάκη και την προπονήτρια του συλλόγου, Φρόσω Λεωνίδου, για να μας παρουσιάσουν αυτό το ξεχωριστό -και ιδιαίτερα επιτυχημένο στη χώρα μας- άθλημα και να μας μυήσουν στα μυστικά του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.