Η Ρεάλ Μαδρίτης «διέλυσε» την Μαγιόρκα

07:44 | 23/09/2021

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 6-1 την Μαγιόρκα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έχοντας με μεγάλη βραδιά τους Ασένσιο (χατ τρικ) και Μπενζεμά (δύο γκολ) και ανέβηκε μόνη στην κορυφή, στο +2 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Η Ρεάλ είχε κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό με ανατροπή που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής στο Μεστάγια απέναντι στην Βαλένθια (2-1) και αυτή που υποτάχτηκε στην ορμή και στον ενθουσιασμό της ήταν η Μαγιόρκα, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να κάνει πάρτι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και να προσφέρει γκολ και θέαμα στο κοινό της επικρατώντας με 6-1 και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Ασένσιο ήταν το πρώτο βιολί στην επίθεση σημειώοντας χατ-τρικ ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά είχε 2 γκολ και 2 ασίστ, για να γίνει ο 10ος παίκτης στην ιστορία La Liga με τουλάχιστον 200 γκολ και ο πρώτος στον 21ο αιώνα με 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ στα πρώτα έξι ματς, στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το μοναδικό σκορ για τους Νησιώτες σημείωσε στο 25 ο Λι, μειώνοντας σε 2-1, με το κερασάκι στην τούρτα για τους μερένγκες να μπαίνει στο 84ο λεπτό από τον Ίσκο που διαμόρφωσε το τελικό 6-1 από ασίστ του Βινίσιους.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο (80' Σάντος), Μιλιτάο, Αλάμπα, Γκουτιέρες, Ασένσιο (72' Ίσκο), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (60' Μπλάνκο), Ροντρίγκο (72' Βάθκεθ), Μπενζεμά (80' Γιόβιτς), Βινίσιους

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Σάστρε, Βάλεντ, Γκαγιά (59' Κόστα), Όλιβαν, Φέμπας (59' Σάντσες), Μπατάλια, Λι, Κούμπο (46' Μπάμπα), Λάγκο (76' Εμπουλά), Χόουπ (59' Πρατς)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.