Η «ρεβάνς» και το αρνητικό σερί

08:40 | 30/04/2022

Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό για πολλούς και σημαντικούς λόγους.

Το πρωτάθλημα επανέρχεται μετά το τέλος των διακοπών για το Πάσχα και ο ΟΦΗ απόψε στις 17:30 (Cosmote Sport 3) στο «Γεντί Κουλέ» υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο ΟΦΗ μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες έως τώρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και μάλιστα οι δύο ήττες έχουν γίνει εντός έδρας από τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα. Αν μη τι άλλο αυτό από μόνο του αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Νιόπλια να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και να επιστρέψουν στις νίκες στο «σπίτι» τους.

Κίνητρο είναι και ο ίδιος ο Παναιτωλικός και το γεγονός ότι στο β' γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν αυτός που έκανε «ζημιά» στην Κρητική ομάδα και στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ. Η εντός έδρας ήττα με το βαρύ 2-4 κόστισε στον Όμιλο (και όχι μόνο αυτή) και σήμερα του δίνεται η ευκαιρία να πάρει την άτυπη ρεβάνς αν και το παιχνίδι δεν έχει την ίδια βαρύτητα με αυτό του Ιανουαρίου.

Ο ΟΦΗ, επίσης, θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί στο «Γεντί Κουλέ» με την ομάδα του Παναιτωλικού, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Συνολικά στα 5 ματς που έχουν δώσει στο «Θ.Βαρδινογιάννης» οι δύο ομάδες από τη χρονιά της ανόδου του ΟΦΗ στη Super League, οι «μελανόλευκοι» μετρούν δύο νίκες, δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα και σε ένα ματς έφυγε νικητής ο Παναιτωλικός. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου ήταν αυτή του Σεπτεμβρίου του 2019 με 3-1. Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες (1-1 και 2-2) και το 2-4 του περασμένου Ιανουαρίου.

Τα ΟΦΗ-Παναιτωλικός μετά την άνοδο του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία:

20/01/2019: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-0

14/09/2019: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-1

12/09/2020: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1

15/05/2021: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2

22/01/2022: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς Τοράλ με Παναιτωλικό, μέσα ο Φελίπε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.