Η... Ρόδος κρίνει το θέμα του προπονητή

19:42 | 15/06/2019

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το δίπλωμα. Κορυφώνεται η αγωνία για Βέρα-Ισις, οι οποίοι θα συναντηθούν με ανθρώπους της UEFA.

Μέσα σ' όλα για τον ΟΦΗ (προετοιμασία, ανανεώσεις, μεταγραφές, διαρκείας, ΒΑΚ) υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, ίσως το πιο σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και φυσικά δεν είναι άλλο από το θέμα του προπονητή.

Τόσο ο Βέρα όσο και ο Ισις βρίσκονται στη Ρόδο όπου πραγματοποιείται μέχρι τις 23 του μήνα η σχολή προπονητών UEFA pro και θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για το περιβόητο θέμα που αφορά την αναγνώριση του διπλώματος τους.

Οπως είναι λογικό, ακόμα είναι νωρίς για οποιαδήποτε ενημέρωση και στον ΟΦΗ αγωνιούν για να δουν την εξέλιξη του θέματος, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει αρνητική έκβαση και ξάφνου η ομάδα να πρέπει να αναζητήσει... προπονητή.

Οι δύο Χιλιανοί πρέπει να συμπληρώσουν κάποια έγγραφα και να περάσουν από -κάτι σαν- συνέντευξη από τους ανθρώπους της UEFA, ευελπιστώντας ότι θα έχουν το συντομότερο την απάντηση είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Στον ΟΦΗ η όλη κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και σίγουρα οι επικεφαλής «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα» περιμένοντας την έκβαση. 

Στον Όμιλο θέλουν να τελειώσει το συντομότερο δυνατό το θέμα, να πάνε όλα καλά για να συνεχίσουν έπειτα την μεταγραφική τους προετοιμασία και να συγκεντρωθούν μόνο πάνω σε αυτό. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα έχουμε νεότερα, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε φινάλε σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση με το τεχνικό δίδυμο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλιο: Όχι άλλο κάρβουνο!

Ανακοινώθηκε και τρίτο φιλικό του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.