Η Σάκκαρη απέναντι στο παιδί - θαύμα του γυναικείου τένις

09:46 | 08/01/2021

Το Σάββατο θα επιστρέψει στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Αμπού Ντάμπι η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την Κόρι Γκοφ για το 2ο γύρο του Abu Dhabi Tennis Open, της σειράς WTA 500.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη, πραγματοποίησε δυναμικό ντεμπούτο στη νέα χρονιά, επικρατώντας με 6-4, 6-2 της Αναστασία Ποτάποβα στον 1ο γύρο της διοργάνωσης και μετά από διήμερο ρεπό, θα αγωνιστεί το Σάββατο με αντίπαλο μια εκ των πλέον ανερχόμενων τενιστριών στο γυναικείο τένις.

Ο λόγος για την 16χρονη, γεννημένη τον Μάρτιο του 2004, Κόρι Γκοφ η οποία είχε εύκολη πρεμιέρα στη διοργάνωση κόντρα σε Alternate αντίπαλο.

Σάκκαρη και Γκοφ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά την άνετη επικράτηση της 25χρονης Ελληνίδας (6-1, 6-3) στο πρόσφατο τουρνουά της Νέας Υόρκης, το Western & Southern Open τον περασμένο Αύγουστο.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα προκριθεί στη φάση των "16" του Abu Dhabi Tennis Open όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του αγώνα Μουγκουρούθα-Σάσνοβιτς που θα γίνει επίσης το Σάββατο.

Πηγή: Tennis24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.