ΟΦΗ - Κουτρουμπής: Η «σχέση», η παράδοση και η συγκυρία

SMS
14:02 | 28/08/2019

Το παιχνίδι της μοίρας του Κουτρουμπή με τον ΟΦΗ, η συγκυρία και η παράδοση όταν έπαιξε αντίπαλος της κρητικής ομάδας.

Είναι κάποια παιχνίδια της μοίρας που σε εκπλήσσουν και στην περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή, ο ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό βρισκόταν συνέχεια... μπροστά του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 2018 ο Κουτρουμπής φεύγει από τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στη Σταντάρ Λιέγης του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι γνωστός από τη θητεία του στον ΟΦΗ. Η αποχώρηση, όμως, του Πορτογάλου προπονητή από τη βελγική ομάδα έφερε αλλαγές και για τον Κουτρουμπή, ο οποίος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και άρχισε να μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του.

Κάπου εκεί, τον περασμένο Γενάρη, αρχίζουν να κυκλοφορούν «σενάρια» για τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο Capitano.gr και διέψευσε τις φήμες περί επαφών τη δεδομένη χρονική στιγμή (τον Γενάρη δηλαδή), ωστόσο αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε μιλήσει με την κρητική ομάδα. Στις δηλώσεις του στο Capitano.gr, ο Κουτρουμπής είχε τονίσει την επιθυμία του να παραμείνει στο εξωτερικό, αλλά η μοίρα τελικά τον φέρνει στον ΟΦΗ λίγους μήνες μετά.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, θα ταξιδέψει την Πέμπτη στο Ηράκλειο για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

Ο Κουτρουμπής κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ συνολικά 8 φορές στην καριέρα του με τρεις διαφορετικές ομάδες (Καλλιθέα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό). Οι 5 εξ αυτών ήταν σε επίπεδο Super League, οι δύο στο Κύπελλο και η μία στη Β' Εθνική. 

Το απίστευτο είναι ότι ο Κουτρουμπής έχει γνωρίσει 4 φορές την ήττα από τον ΟΦΗ, 3 φορές με την φανέλα του Παναθηναϊκό και μία με αυτή της ΑΕΚ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Κόντρα στον ΟΦΗ έχει παίξει με τον Παναθηναϊκό 3 φορές για τη Super League και 2 για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μάλιστα, στην ήττα (1-2 στη Λεωφόρο) ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ των «πράσινων». Στο Κύπελλο έχει δύο ήττες αμφότερες στο Γεντί Κουλέ με 2-1 και 1-0. 

Με την ΑΕΚ έχει παίξει δύο φορές στο πρωτάθλημα και μετρά μία νίκη και μία ήττα. Έχασε 2-1 στο Γεντί Κουλέ και κέρδισε 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, μετράει και μία εμφάνιση απέναντι στην κρητική ομάδα όταν αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, το 2010, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (0-0 στο Ηράκλειο).

Συνολικά σε 8 παιχνίδια που έχει παίξει αντίπαλος του ΟΦΗ, μετράει 4 ήττες, 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η συγκυρία

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό λίγες μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή, την τελευταία ομάδα του Κουτρουμπή στην Ελλάδα. Είπαμε, τα παιχνίδια της μοίρας είναι πολλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται για τον ΟΦΗ ο Κουτρουμπής

Ο Κουτρουμπής και οι υποθέσεις των άλλων στόπερ

Κουτρουμπής στο Capitano.gr: «Πότε μίλησα με τον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.