Η Σερένα Γουίλιαμς ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο Wimbledon

21:15 | 07/04/2022

Η πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Σερένα Γουίλιαμς, άφησε να εννοηθεί την Πέμπτη (7/04) ότι θα μπορούσε να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο Wimbledon τον προσεχή Ιούνιο, ακριβώς ένα χρόνο από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο tour, στο ίδιο, μάλιστα, Grand Slam.

Ενας τραυματισμός στο πόδι, στον αγώνα του πρώτου γύρου της περυσινής διοργάνωσης του Λονδίνου, ανάγκασε την 40χρονη Αμερικανίδα ν΄ αποχωρήσει κλαίγοντας κι έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί. Λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο δεν έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ούτε στο US Open που ακολούθησε, ενώ άφησε και το Australian Open στις αρχές του 2022.

Σε ένα στόρι στο Instagram με τον κουόρτερμπακ του NFL, Άαρον Ρότζερς, η Σερένα Γουίλιαμς ανέφερε: «Μιλούσαμε για την επιστροφή μου και με ενθάρρυνε να προετοιμαστώ για το Wimbledon. Ανυπομονώ!”

Όταν ρωτήθηκε από τον Ρότζερς για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο US Open, σχολίασε: «Το Wimbledon προηγείται του US Open, πρέπει να παίξω πρώτα στο Wimbledon. Συναρπαστικό!”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.