Κώστας Καζανάκης. Ο έμπειρος παράγοντας έχει χειριστεί ως τώρα άριστα όλα τα εσωτερικά θέματα υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού, αλλά και των δύο πρώτων μετεγγραφών.

Η δυναμική επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει δώσει εκτός από χρήματα, κάτι πολύ μεγαλύτερο και πολύτιμο. Την ποδοσφαιρική σοφία ενός ανθρώπου ο οποίος περισσότερο από σαράντα χρόνια διαχειρίζεται ανάλογες καταστάσεις.

Όλοι όσοι κλήθηκαν ή θα κληθούν στο μέλλον να συζητήσουν για τη συνεργασία τους με τον ΟΦΗ, δεν θα ακούσουν «να πάρε ένα χαρτί και γράψε μου ποιος είσαι και που έχεις παίξει» που ακουγόταν πέρσι, αλλά μια συγκεκριμένη επαγγελματική πρόταση, η οποία στο τέλος συνοδεύεται από τις λέξεις «παιδί μου».

Ο συνδυασμός των στοιχείων αυτών που διαθέτει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, της σοβαρότητας, της εμπειρίας, αλλά και τις ανθρωπιάς όποτε χρειάζεται, έχουν φέρει την παρούσα στιγμή την εξέλιξη δημιουργίας της νέας ομάδας, να κυλά απόλυτα βάσει σχεδιασμού.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στην ομάδα, η οποία έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αίσια έκβαση των υποθέσεων ως τώρα. Και για τον προπονητή όμως είναι ευκολότερο ο ρόλος και ο λόγος του στα συγκεκριμένα θέματα, να ξεκινά και να σταματά εκεί όπου πρέπει και όχι να χρειάζεται να λειτουργεί και ως παράγοντας…

Κάθε ένας από τους διοικούντες επίσης έχει παίξει το δικό του ρόλο στις ως τώρα εξελίξεις, παρόλα αυτά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ορισμένες λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικά εποχές σαν αυτές που περνά ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.