Η Super League αποφάσισε ότι ο Κλάτενμπεργκ θα είναι ο νέος εκπαιδευτής διαιτησίας

18:27 | 12/07/2022

Η Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ προκειμένου να εφαρμόσει τη δομή της επαγγελματικής διαιτησίας

Η Super League, στη σημερινή (12/7) της συνεδρίαση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία (10 ΠΑΕ υπέρ, ΑΕΚ και Βόλος κατά, ΠΑΟΚ και Λαμία επιφυλάχθηκαν) την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας προκειμένου να εφαρμόσει τη δομή της επαγγελματικής διαιτησίας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του συνεταιρισμού τονίζεται πως θα διατηρήσει τις αρμοδιότητές του για λογαριασμό της Super League, εφόσον δεν παραμείνει ως επικεφαλής της ΚΕΔ, θέση την οποία στηρίζει η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Super League.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ομάδα εργασίας αποτελούμενη από την αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ. και στελέχη ΠΑΕ-Μελών της Super League θα επεξεργαστεί το στρατηγικό σχεδιασμό για την αλλαγή του υφιστάμενου πλαισίου λειτουργίας της διαιτησίας, την εγκαθίδρυση συστήματος επαγγελματικής διαιτησίας και την εν γένει θεσμική ενίσχυση του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.