Η σύγχρονη γκάμα μοντέλων της εταιρείας Volvo

10:36 | 09/10/2019

Η εταιρεία αυτοκινήτων Volvo είναι μία Σουηδική πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην πόλη Γκέτεμπορκ της Σουηδίας

Αυτοκίνητα Volvo

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1927. Την ίδια χρονιά μπήκε σε παραγωγή και το πρώτο της όχημα. Η σύγχρονη γκάμα μοντέλων της εταιρείας Volvo περιλαμβάνει σεντάν, στέισον βάγκον, crossover και οχήματα παντός εδάφους. Επιπλέον, θυγατρικές εταιρείας του Ομίλου Volvo παράγουν φορτηγά, πλαίσια, λεωφορεία, εξοπλισμό για κατασκευαστικές εργασίες και κινητήρες πλοίων.

Σχεδόν όλοι οι λάτρεις των αυτοκινήτων εκτιμούν τα αυτοκίνητα Volvo για την αξιοπιστία τους, την πρακτικότητά τους και την άνεσή τους. Μάλιστα, κάποια μοντέλα έχουν ανακηρυχθεί άτρωτα χάρις στο σκληρό τους αμάξωμα, τα βαρέας χρήσεως όργανα κύλισης και τον ανθεκτικό κινητήρα. Ένα ακόμη αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των αυτοκινήτων Volvo είναι το επίπεδο ασφαλείας τους. Οι Assar Gabrielsson και Gustav Larson, ιδρυτές της εταιρείας Volvo, υποστηρίζουν ότι ο παράγοντας που κρύβεται πίσω από ό,τι κατασκευάζουν είναι η ασφάλεια. Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι η εταιρεία εφαρμόζει πολλές καινοτομίες στα οχήματά της, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο ασφάλειας για τους οδηγούς, τους επιβάτες και τους πεζούς. Για παράδειγμα, τα τελευταία μοντέλα Volvo XC60 και Volvo XC90, πέτυχαν επίδοση σχεδόν 100 τα εκατό στις δοκιμασίες αντοχής Euro NCAP.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και αναλώσιμα αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως του έτους κατασκευής και του μοντέλου του αυτοκινήτου σας. Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, εικονογραφημένο κατάλογο προϊόντων και πολλές ευκαιρίες να εξοικονομήσετε χρήματα στις συναλλαγές σας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ιμάντες χρονισμού, κουζινέτα, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, λαμπτήρες, φίλτρα λαδιού και καυσίμου, φλάντζες, στεγανοποιητικά και πολλά άλλα. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα χαρείτε με τις τιμές μας.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας θα λύσουν κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσουν να ανατρέξετε στη μεγάλη συλλογή των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων του καταστήματός μας Topantallaktika.gr.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.