Η συγγνώμη του Παπαδόπουλου για το επεισόδιο

18:15 | 20/01/2019

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο ημιχρόνο της αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό που συνέβη. Δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει εμένα και την ομάδα μου και ας προκλήθηκα από άνθρωπο του Παναιτωλικού».

Οσον αφορά στη νίκη του ΟΦΗ, υπογράμμισε: «Είναι σημαντική η νίκη. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να έχουμε το ίδιο καλές εμφανίσεις στην συνέχεια. Εγινε ένα καλό ματς με καλό σκορ και με καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-0 που μερικές φορές το άγχος που υπάρχει λόγω των τριών βαθμών, αναγκάζει τους παίκτες να γυρίσουν πίσω όμως το διαχεριστήκαμε άριστα. Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε ματς την Πέμπτη και σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια σε μια δύσκολη χρονιά όπως γνωρίζαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί».

Ερωτηθείς για τον Ναμπί, είπε: «Είναι ένας παίκτης που τον είδατε και εσείς, δίνει ποιότητα, καλά χτυπήματα και όσο βρει καλύτερο ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Διαβάστε επίσης:

Ο Δέλλας δεν έδωσε το χέρι του στον Παπαδόπουλο

Δέλλας: «Ντρέπομαι που είναι συνάδελφός μου ο Παπαδόπουλος»

Παπαδόπουλος: «Να μην εκφράζεται έτσι ο κύριος Δέλλας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.