Η συγκίνηση του Δανδάλη

22:24 | 17/04/2024

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την άνοδο του ΟΦΗ και ευχαρίστησε τον κόσμο.

Μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 3-1 σετ επί του Πανιωνίου στο κατάμεστο ΒΑΚ και την ανοδο του Ομίλου στη μεγάλη κατηγορία, ο Γιάννης Δανδάλης δεν μπορούσε να κρύψει, στις δηλώσεις του, τη χαρά του και τη συγκίνησή του.

«Είμαι συγκινημένος, όπως την πρώτη φορά. Κάναμε έναν αγώνα με υπομονή, ατυχίες και στο τέλος όμως δικαιωθήκαμε και δίκαια. Ο ΟΦΗ άξιζε να είναι στην Volley League χωρίς να θέλω να μειώσω τον Πανιώνιο. Είχαμε βάλει εξαρχής ψηλά τον πήχη για να επανέλθουμε και στο τέλος πιστεύω πως νιώθεις μια δικαίωση. Το ότι δεν ήρθε τόσο εύκολα η επιτυχία, ίσως το κάνει και πιο γλυκό».

Και συνέχισε: «Πρέπει να ψάξουμε πότε ανέβηκε αμέσως η τελευταία ομάδα που υποβιβάστηκε. Παρότι είχαμε πέρυσι την πίκρα, ήταν ένα προσωπικό στοιίχημα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που υποστηρίζει αυτό το εγχείρημα. Δεν είναι εύκολο και καλώ φίλους του ΟΦΗ που μπορούν να βοηθήσουν ώστε την εικόνα που είχαμε σήμερα να τις ξαναζήσουμε και ακόμα ψηλότερα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με έναν άνθρωπο, θέλουμε συμπαίκτες ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να ζήσει ψηλότερες και μεγαλύτερες στιγμές και όχι να μάχεται για την παραμονή. Ήμουν σίγουρος πως θα γεμίσει το γήπεδο γιατί και ο κόσμος αντιλαμβάνεται την βοήθεια. Ευχαριστώ τους οργανωμένους αλλά και τον απλό κόσμο που μας βοήθησε, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε άδειο γήπεδο αλλά πιστεύω πως μπορεί ν’ αλλάξει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.