H συγκινητική ιστορία πίσω από τον πιο πιστό «οπαδό» της Βαλένθια

08:20 | 11/03/2020

Μόνο... ένας οπαδός της Βαλένθια, ''παρακολούθησε'' την χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην Αταλάντα

Η Βαλένθια ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Αταλάντα με 3-4, έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών και το μόνο που υπήρχε στις εξέδρες, ήταν το άγαλμα του Βιθέντε Ναβάρο Απαρίθιο

Ο Βιθέντε Ναβάρο Απαρίθιο ήταν ένας από τους χιλιάδες κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της Βαλένθια. Στα 50 του, όμως, έχασε την όρασή του και παρότι η αναμενόμενη αντίδραση θα ήταν να πουλήσει το διαρκείας του, αυτός δεν το έβαλε κάτω.

Μέχρι το τέλος της ζωής του, πριν από δύο χρόνια, ο Βιθέντε έδινε επί τέσσερις δεκαετίες το παρών σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των «νυχτερίδων» απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα που αντιλαμβανόταν δια βοής.

Για να τιμήσει τον πιο πιστό της φίλαθλο, η Βαλένθια πήρε μία εξαιρετική πρωτοβουλία. Ξήλωσε το καρεκλάκι όπου αυτός καθόταν και στη θέση του τοποθέτησε ένα άγαλμα που τον αναπαριστά.

Στη θέση υπ’ αριθμόν 164 της 15ης σειράς στην Tribuna Central θα βρίσκεται για πάντα η μορφή του Βιθέντε Ναβάρο Απαρίθιο, του ανθρώπου που αψήφησε το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατριχιαστικό: Αυτή είναι η μοναδική παρουσία στο «Μεστάγια»

Λειψία και Αταλάντα «έκλεισαν θέση» στα προημιτελικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.