Η συγκινητική πρωτοβουλία του ΟΦΗ για τον καρκίνο του μαστού

12:32 | 07/10/2019

Ο ΟΦΗ στηρίζει τον αγώνα για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Μιχάλης Μπούσης, ο Γιώργος Σίμος, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους εργαζόμενους της ομάδας στο γήπεδο φόρεσαν τη ροζ κορδέλα, σήμα κατατεθέν της παγκόσμιας εκστρατείας για την καταπολέμηση της νόσου.

«Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα"! Ο ΟΦΗ στηρίζει τον αγώνα για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού! Μόνο περήφανος μπορεί να αισθάνεται κάποιος όταν έχει την τύχη να δουλεύει με αυτούς τους συνεργάτες!», ήταν το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλη Βογιατζάκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με αφορμή τη συγκινητική πρωτοβουλία του συλλόγου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΦΗ στηρίζει τον αγώνα για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Μπούσης, ο προπονητής κ. Γιώργος Σίμος, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους εργαζόμενους της ομάδας μας στο γήπεδο φόρεσαν τη ροζ κορδέλα, σήμα κατατεθέν της παγκόσμιας εκστρατείας για την καταπολέμηση της νόσου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.