Η συνάντηση των «Big 11»: Η συναίνεση και το μέλλον στις διαδρομές

SMS

Η ατάκα του Λευτέρη Ζερβού, το καλό κλίμα και η προσπάθεια για συνεργασία μεταξύ των 11 κολυμβητικών σωματείων του Ηρακλείου

Ένα σημαντικό βήμα έγινε χθες στην σημαντική κολυμβητική συνάντηση που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Μια σύσκεψη που συγκάλεσε το ΕΑΚΗ, ανταποκρίθηκαν όλες οι ομάδες, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση για τις διαφωνίες που υπάρχουν για την κατανομή των διαδρομών και ωρών στην 50άρα πισίνα. Μια κίνηση στην σωστή κατεύθυνση.

kolumbitirio08978.JPG#asset:175609

Από την χθεσινή συνάντηση

Εκπρόσωποι της ΚΟΕ, το ΕΑΚΗ, οι 11 κολυμβητικές ομάδες της πόλης είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση, μέσα σε καλό κλίμα.

Οι δύο εκπρόσωποι της ΚΟΕ, εκφράστηκαν - κάποιες φορές - και με σκληρή γλώσσα με στόχο την δικαιοσύνη προς όφελος των κολυμβητών, όπως τόνιζαν. ''Πιστεύω να πρυτανεύσει η λογική. Πάντα υπήρχαν κανόνες. Χωρίς αυτούς δεν προχωράει κανείς'' τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης ο οποίος έθεσε στην πρώτη γραμμή προτεραιοτήτων των παιδιών και ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό που γίνεται έως τώρα. Μάλιστα, υπήρξαν και αιχμές για την πρώην διοίκηση του ΕΑΚΗ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του καλού κλίματος, κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός χαρακτήρισε αστειευόμενος ''Big 11'' τις 11 ομάδες της πόλης κατά την πρόσφατη συνάντηση των ''Big 4'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγένακη.

Το συμπέρασμα που προκύπτει, είναι ότι από τη νέα κολυμβητική χρονιά, η μοναδική υπεύθυνη για το μοίρασμα των διαδρομών στο κολυμβητήριο είναι η ΠΕΚΥΡ - όχι το ΕΑΚΗ - και όλες οι ομάδες θα πρέπει να τηρήσουν τους κανόνες. Να μην υπάρχουν, δηλαδή, κάποιες ευνοημένες ομάδες και κυρίως εντάσεις. Αυτό θα ισχύσει από τη νέα κολυμβητική περίοδο.

Η διοίκηση του ΕΑΚΗ μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την χθεσινή συνάντηση, οι εκπρόσωποι των συλλόγων αντιμετώπισαν με σοβαρότητα την πρόσκληση και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδειξαν διάθεση να βρεθεί - επιτέλους - μια λύση δίκαιη και αξιοκρατική προς όλους.

κεντρική φωτογραφία: Δημήτρης Σαρακατσάνης - Λευτέρης Ζερβός
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.