Η «σύνδεση» του Σεμέντο με την ΑΕΚ και το κίνητρο

13:29 | 20/02/2020

Το τελευταίο γκολ του Σεμέντο ήταν κόντρα στην ΑΕΚ. Την προσεχή Κυριακή έχει ένα έξτρα κίνητρο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται αυτή την Κυριακή από την ΑΕΚ στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ και ο Λισάντρο Σεμέντο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία πέτυχε το τελευταίο του γκολ.

Ο εξτρέμ του ΟΦΗ, ο οποίος περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό, έχει να σκοράρει από τις 30 Νοεμβρίου και το ματς του Ηρακλείου απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Τότε, ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι, αφού το δικό του γκολ «έγραψε» την ιστορία του ματς και χάρισε το τρίποντο στον Όμιλο. Μάλιστα, εκείνη η νίκη είχε φέρει την κρητική ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Από τότε έως σήμερα, ο Σεμέντο περνάει «κακό φεγγάρι». Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός στην ωμοπλάτη, ακολούθησε ένας τραυματισμός στο μάτι και μία καθοδική πορεία, η οποία έχει επηρεάσει τον ΟΦΗ γενικότερα. Ο Γιώργος Σίμος είχε πει ότι με τον παίκτη μιλάνε αρκετά συχνά προσπαθώντας να του τονώσει την ψυχολογία, ενώ η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο παίκτης στο β' μέρος πλησίασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης με την εμφάνισή του.

Τώρα ο Όμιλος έχει μπροστά του την ΑΕΚ. Ο Σεμέντο θέλει να πάρει τα πάνω του σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος που θα κριθεί η θέση των πλέι οφ. Κίνητρο υπάρχει. Μεγάλος αντίπαλος, σημαντικό ματς, ένα άδειο ΟΑΚΑ και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου. Ο «Λύσανδρος» έχει τη μεγάλη ευκαιρία για ένα ματς... που θα τον στείλει στα ύψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

VIDEO: Στιγμές… λύτρωσης και αποθέωσης

Τώρα δεν πρέπει να λείψει κανείς!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.