Γιατί δεν ξεκίνησε ο Ντουρμισάι και η διαχείριση των παικτών

20:29 | 24/10/2021

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα και δη σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

«Ο ΟΦΗ φτάνει καλά μέχρι έξω από την περιοχή. Είχαμε καλές στιγμές, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες που κάναμε. Παίζει ρόλο και η ατομική ποιότητα και να κάνουν ατομικές ενέργειες. Ο Νέιρα παίζει συνεχόμενα ματς, είναι ο καλύτερος παίκτης μας. Κάναμε ολόκληρο τον προγραμματισμό για να τον φέρουμε στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε διαχείριση γιατί κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα. Δεν είναι μόνο ο Τοράλ, ο Μεγιάδο παίζει δεύτερο συνεχόμενο ματς όπως και ο Γαγιέγος. Ο πρώτος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, ο δεύτερος προερχόταν από την ίωση. Είναι θέμα διαχείρισης, για αυτό ο κόσμος δεν καταλαβαίνει κάποιες αλλαγές.

Ο Ντουρμισάι δεν έκανε προετοιμασία, δεν είχε παιχνίδια, είχε θέμα στους κοιλιακούς και πρέπει να γίνει μια διαχείριση. Ο Καστάνιος έκανε καλή προπόνηση και για αυτό ξεκίνησε βασικός.

Δεν υπάρχει άγχος. Δεν είναι μικρά παιδιά, επαγγελματίες είναι. Αν έχουν άγχος δεν μπορούμε να πάμε πουθενά».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.