Η συνταγή για το διπλό και ο φόβος του Δέλλα

09:30 | 22/09/2024

Χωρίς εκπλήξεις τα πλάνα του Δέλλα, ο οποίος σε ένα πράγμα δίνει τη μεγαλύτερη σημασία για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ πάει στην έδρα του Λεβαδειακού (16:30) με στόχο τη νίκη και το 3x3 που θα τον διατηρήσει τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και δεν θα πετάξει στα σκουπίδια τη μεγάλη νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.

Συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει, λέει ο ποδοσφαιρόφιλος λαός και ο Τραϊανός Δέλλας δεν πρόκειται να κάνει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, ακολουθώντας το πλάνο που έφερε τις νίκες κόντρα σε Βόλο και Άρη.

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι η ενδεκάδα και τα πρόσωπα, άλλο είναι που φοβίζει τον προπονητή του ΟΦΗ κι αυτό είναι η διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στα δύο ημίχρονα και τα «κενά διαστήματα». Το είδαμε στο Πανθεσσαλικό, το είδαμε και την περασμένη αγωνιστική στο «Γεντί Κουλέ» όταν ο ΟΦΗ έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο.

Εξήγηση υπάρχει και αφορά την ετοιμότητα, κυρίως το «δέσιμο» και αυτό θα βελτιωθεί παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Μακεδόνας τεχνικός ξέρει τη δυσκολία του σημερινού αγώνα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και αυτό που θέλει είναι η αγωνιστική σταθερότητα της ομάδας του και η προσήλωση στο πλάνο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ έχει 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και με νίκη μπορεί να ξεπεράσει τον Άρη (έχει 8 μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Ολυμπιακού), παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Κυρίως μία νίκη θα τον βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.