Η σύζυγος του Σουμάχερ μιλά για την κατάσταση της υγείας του

11:59 | 08/09/2021

Λίγες ημέρες αφότου το ντοκιμαντέρ που αφιερωμένο στον Γερμανό πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα Μίχαελ Σουμάχερ έφτασε στο Netflix, η σύζυγός του, Κορίνα Σουμάχερ, δέχθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την κατάστασή του.

«Μου λείπει κάθε μέρα. Όχι μόνο σε μένα αλλά και στα παιδιά, την οικογένεια, τον πατέρα του, όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μάικλ. Αλλά αυτός είναι εκεί, αν και με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε σε συνέντευξή της στην Télé-Loisirs.

«Αυτή τη στιγμή ζούμε μαζί στο σπίτι. Νοσηλεύεται και κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, για να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετα και να τον κάνουμε να νιώσει την παρουσία μας, τον δεσμό μας. Ως οικογένεια, προσπαθούμε να συνεχίσουμε όπως θα ήθελε ο Μάικλ και όπως θα του άρεσε ακόμα. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μάικλ μάς προστάτευε πάντα και τώρα εμείς προστατεύουμε αυτόν».

Η Κορίνα Σουμάχερ ρωτήθηκε επίσης για το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα στις 29 Δεκεμβρίου 2013, στις πλαγιές του Μεριμπέλ.

«Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό γι΄ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακή τύχη: θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε», απάντησε.

EPA/J.L.Cereijido

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.