Η Τασούλα Κελεσίδου υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

17:31 | 18/10/2020

Η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου θα είναι η υποψήφια πρόεδρος στις προσεχείς εκλογές του ΣΕΓΑΣ της Παράταξης «Αναγέννηση του Κλασσικού Αθλητισμού».

Η Ολυμπιονίκης η οποία είχε υπογράψει και την ιδρυτική διακήρυξη της Παράταξης, σήμερα είπε το οριστικό μεγάλο «ναι», ύστερα από πολύωρη συζήτηση στην οποία παραβρέθηκε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος αρχικώς εκτιμήθηκε ότι θα ήταν ο επικεφαλής της Παράταξης. Τελικώς ο κ. Οικονόμου θα είναι υποψήφιος ως απλό μέλος. Σημειώνεται ότι την είδηση είχε προαναγγείλει στο σημερινό του σημείωμα o Bασί,λης Μάστορας στη στήλη του Focus στη Metrosport.

Η Τασούλα Κελεσίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ με σημερινή της δημόσια ανάρτηση στην οποία εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση της:

«Υπηρέτησα με ήθος, αυταπάρνηση και γενναιότητα τον Ελληνικό αθλητισμό! Είχα πάντα μέσα στην καρδιά μου τη χώρα μου, πήρα τη δύναμη της και νίκησα. Τίμησα τον Ελληνικό στίβο, με ταπεινότητα, συνέπεια και αγάπη.

Ανήκω σε αυτόν τον χώρο, είναι η ζωή μου, από μικρό κοριτσάκι 12 ετών που γνώρισε τον αθλητισμό από δύο μοναδικούς εργάτες του στίβου, τον Λάζαρο Καλύβα και τον Γιάννη Χρίστογλου, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα δίπλα στο μεγάλο μου δάσκαλο τον αείμνηστο Κώστα Σπανίδη, από τον οποίο έμαθα ακόμη και στις στιγμές θριάμβου να προτάσσω το Εμείς αντί για το Εγώ.

Σήμερα, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την θέση της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ. Οι συνθήκες ωρίμασαν, το έναυσμα δόθηκε, ήρθε η ώρα της ενεργοποίησης και της συσπείρωσης όλων μας, δεν περισσεύει κανείς.

Θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους παλιούς συναθλητές μου, στους νέους, στους προπονητές, στα σωματεία της ομοσπονδίας, στο φίλαθλο κόσμο, αλλά και στην σημερινή απελθούσα διοίκηση να πάμε μαζί.Να γίνουμε ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις!

Με γνωρίζετε όλοι πολύ καλά!Είμαι έτοιμη να πορευθώ μαζί σας γιατί ο στίβος μας ενώνει!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.