Η τεχνολογία "νίκησε' την Αυστραλία!

15:03 | 16/06/2018

Η Γαλλία παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών απέναντι στην Αυστραλία, όμως με πέναλτι του Γκριεζμάν και μια… γερή δόση τύχης κέρδισε 2-1, και πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σε ένα παιχνίδι που περισσότερο θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη του κόσμου για την πρώτη απόφαση με την βοήθεια του VAR σε Μουντιάλ, η Γαλλία επικράτησε της Αυστραλίας με 2-1 στο Καζάν στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου. Οι «τρικολόρ» δεν παρουσίασαν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο και πήραν πολύ δύσκολη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Πογκμπά δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Τα γκολ των Γκριεζμάν, με εκτέλεση πέναλτι, και Πογκμπά, με τσίμπημα της μπάλας εντός περιοχής το οποίο κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου, οδηγήσαν τους Γάλλους στη νίκη με 2-1 και δεν δικαίωσαν τον κόπο των Αυστραλών, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα με πέναλτι του Γέντινακ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άντρες Κούνια (Ουρουγουάη)

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Λιορίς, Παβάρ, Βαράνε, Ουμτιτί, Χερνάντες, Πογκμπά, Τολισό (78’΄Ματουιντί), Καντέ, Γκριζμάν (70’ Ζιρού), Εμπαπέ, Ντεμπέλε (70’ Φεκίρ).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ βαν Μαρβάικ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Ρίζντον, Σένσμπουρι, Μόι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (71’ Ιρβάιν), Λέκι, Κρουζ (84’ Αρζάνι), Νάμπουτ (64’ Γιούριτς).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.