Η τελευταία αγωνιστική και οι στοιχηματικές... υπερβολές!

SMS
12:18 | 26/02/2020

Η στοιχηματική απόδοση του άσου της Ξάνθης και τα ξεκάθαρα φαβορί

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ενόψει και μια από τις αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για αγωνιστικούς και μη λόγους είναι το Ξάνθη - ΠΑΟΚ.

Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι πλέον στο - 5 από την κορυφή και δεν θέλει επ ουδενί να σκέφτεται στραβοπάτημα στα Πηγάδια.

Από την άλλη, η Ξάνθη διατηρεί - λιγοστές - ελπίδες για είσοδο στην 6αδα όμως δεδομένα, η τελική βαθμολογική της θέση δεν εξαρτάται από την ίδια. Ενώ, ως γνωστόν υπάρχει και η εξωαγωνιστική ''μάχη'' που δίνει σε δύο διαφορετικά μέτωπα.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει και η στοιχηματική προσέγγιση του αγώνα από γνωστή ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει τον άσο της Ξάνθης στο... εκκωφαντικό @26.00!

Ο 9ος της βαθμολογίας, γηπεδούχος, όχι αδιάφορος, απέναντι στον 2ο ΠΑΟΚ και το σετ αποδόσεων έχει αυτή τη στιγμή ως εξής: @26.00 (1) - @7.35 (X) - @1.15 (2). Η ίδια εταιρεία δίνει 1/41 τη νίκη του Παναιτωλικού στο Φάληρο, στο @1.08 ο άσος των ''ερυθρόλευκων'', με διαφορετικά δεδομένα εδώ, πάλι κάπως ''τσιμπημένο''.

Eντάξει, το δέχομαι ότι είναι τελευταία αγωνιστική και ότι το κίνητρο έχει τον πρώτο λόγο, αλλά σαν να παράκαναν στο ματς της Ξάνθης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.