Της αμύνης τα παιδιά

15:20 | 25/06/2019

Ο ΟΦΗ θα κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον 27χρονο στόπερ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν ο Βόσνιος γίνει ξανά «στόχος».

Ο Γιάννης Ποτουρίδης τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε μία σημαντική μονάδα του Ομίλου και συνέβαλε πολλά τόσο στην επιστροφή του στη Super League, όσο και στη φετινή προσπάθεια για την παραμονή.

Η περίπτωση του, πάντως, παραμένει «ανοιχτή» και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει την προσφορά τους στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, όμως προς το παρόν δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση.

Γενικότερα επικρατεί η αίσθηση ότι δύσκολα θα παραμείνει στον ΟΦΗ, με τη λογική πως αν ο παίκτης ήταν ικανοποιημένος από την πρόταση που έχει στα χέρια του, θα είχε τελειώσει και το ζήτημα.

Μέσα στις επόμενες ώρες, βέβαια, θα γίνει μία τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου το ζήτημα να λήξει είτε θετικά, είτε αρνητικά μέχρι την Παρασκευή (28/06).

Αν, άλλωστε, η ομάδα του Ηρακλείου χρειάζεται ενίσχυση σε μία θέση περισσότερο, αυτή είναι του στόπερ, όπου μόνος διαθέσιμος μέχρι τώρα είναι ο Γιαννούλης.

Και γι’ αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του ΟΦΗ θέλουν να τελειώσει το «σίριαλ» Ποτουρίδης, ώστε να καθορίσουν αναλόγως τις κινήσεις τους.

Ενδιαφέρον, βέβαια, θα έχει να φανεί αν για τον Όμιλο γίνει ξανά επιλογή και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς για τα μετόπισθεν.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου, όμως θα πρέπει ν’ αποκαλύψει τις προθέσεις του και ο ΠΑΟΚ. Αν, δηλαδή, τον αποδεσμεύσει, τον παραχωρήσει και πάλι δανεικό ή αν προτίθεται να του βάλει πωλητήριο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Υπέγραψε κι ανακοινώνεται ο Φερέιρα

Φερέιρα όπως Μεγιάδο…

Τελεσίγραφο στον Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.