Η τετράδα στην άμυνα και ο Τοράλ

ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει κατασταλάξει στο μυαλό του για την ενδεκάδα και το σχηματισμό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σχεδόν απίθανο είναι ο Νίκος Νιόπλιας να αλλάξει σχηματισμό στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα πάει με τετράδα στην άμυνα, ωστόσο δεν αποκλείεται η έκπληξη αναφορικά με τα πρόσωπα αυτής.

Το παιχνίδι της Κυριακής πλησιάζει, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται σε υψηλή ένταση, άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν απέναντι στον Ολυμπιακό και ήδη τα πλάνα του προπονητή του Ομίλου έχουν κατασταλάξει στο μυαλό του.

Αν μπορούμε να πούμε κάτι ως δεδομένο είναι η παρουσία του Γιον Τοράλ στο βασικό σχήμα. Ο Ισπανός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, μετά τη συμμετοχή του για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Αστέρα και όπως είναι λογικό ο ρόλος του θα είναι «κλειδί» για τον ΟΦΗ στην εξέλιξη της αναμέτρησης κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Αγωνιστικά, κυρίως σε θέμα φυσικής κατάστασης, ο Τοράλ είναι έτοιμος, το έδειξε στο φιλικό με τον Γιούχτα, το έδειξε και στην Τρίπολη. Ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν και η επιστροφή του στην ενδεκάδα θα βοηθήσει τον ΟΦΗ στο δημιουργικό κομμάτι που τόσο έλειψε κόντρα στον Αστέρα.

Εν κατακλείδι, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει αλλαγές στην ενδεκάδα, όχι όμως μεγάλες, 2-3 τα νέα πρόσωπα, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι να γίνει ένα ματς υψηλής έντασης και ρυθμού, με πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Ένα παιχνίδι, δηλαδή, που θα «πατήσει» πάνω, σε θέμα αγωνιστικής νοοτροπίας, σε αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Τζου η προπόνηση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον Τοράλ για να ξεμπλοκάρει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.