Η θέση του Κούγια για το πάρτι στο ξενοδοχείο

19:20 | 09/11/2020

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, μιλάει για ένα εντελώς διαφορετικό περιστατικό σε σχέση με τα όσα παρουσιάζονται στα ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Άγνωστοι, έκλεισαν δωμάτια στο ξενοδοχείο. Ένας Ελληνοαυστραλός υπήκοος τον οποίο έχουμε κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ και καταζητείται είχε οργανώσει μαζί με νεαρούς και νεαρές αυτό το οποίο το ξενοδοχείο δεν γνώριζε. Ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν κάτι πρωτοφανές, στο κέντρο της Συγγρού στον τελευταίο όροφο είχαν πάει 20-30 άτομα στο Roof Garden, ειδοποίησαν την Αστυνομία, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς αυτά τα είπε η υπεύθυνη του ξενοδοχείου η οποία είναι κατά νόμον υπεύθυνη, έπρεπε τυπικά να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο. Αναβλήθηκε για τις 19/11 αλλά λόγω covid δεν θα γίνει η δίκη».

Επί της ουσίας, ο γνωστός ποινικολόγος επανέλαβε ότι δεν έγινε πάρτι και πως στο όλο ζήτημα δεν έχει αποδοθεί η πραγματική εικόνα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση, έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών και ενημέρωσε για τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.