Η Θύρα 4 για την τραγωδία των Τεμπών: «Είμαστε οι επιλογές μας»

14:58 | 02/03/2023

Με οργίλη ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 4 πήρε θέση για την τραγωδία των Τεμπών που συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Το πάμε και όπου βγει, χαρακτηρίζει εμας τους ίδιους σαν κοινωνία, τις επιλογές μας, καθώς εμείς επιλέγουμε το ποιός θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα.

Κυβερνήσεις που δεν μας υπολογίζουν και μας βλέπουν ως αριθμούς, κοιτάνε μόνο να πάρουν μία καρέκλα και να αρπάξουν οσα περισσότερα μπορούν στερώντας από εμάς ότι δικαιούμαστε από ένα κράτος.

Εμείς απ την άλλη κοιτάμε την πάρτη μας προσπαθώντας να ικανοποίησουμε το εγώ μας και την τσέπη μας, παίρνοντας θέσεις που δεν γνωρίζουμε, κάνουμε δηλαδή ότι και οι κυβερνήσεις, το ίδιο είμαστε.

Είμαστε οι επιλογές μας, και οι επιλογές μας είναι αυτό που ψηφίζουμε. Σήμερα βρίζουμε όλοι τις κυβερνήσεις, σε ένα μήνα όμως θα ψηφίσετε αυτούς που σήμερα βρίζετε.

Οπαδοί θα στήσουν ενέδρες σε τρένα για να κάψουν οπαδούς αντίπαλης ομάδας, θα βγάζουν πανό τα πέταλα για το σύστημα του κράτους, ενώ τα δικά μας συστήματα είναι χειρότερα.

Ό,τι σπέρνεις θερίζεις συνάνθρωπε & συνοπαδέ..

Υ.γ. Δημοσιογράφοι, φεισμπουκάκιδες & λοιποί κριτές των πάντων ΣΚΑΣΤΕ, μιλάνε τα παιδιά που φεύγουν για το τελευταίο τους ταξίδι, μιλάνε και αποχαιρετούν αυτούς που αφήνουν πίσω.

Ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη και η ψυχή μας είναι μαζί σας.. 1.3.2023

Θυρα 4 1986»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.