Η τοποθέτηση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν

14:58 | 07/07/2021

Τι δήλωσε ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν και o A’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, επεσήμανε:

«Μετά από μια μεγάλη περίοδο χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω της πανδημίας και μετά την διακοπή και εντέλει ματαίωση των περσινών διοργανώσεων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος εδώ και καιρό είχε θέσει στο τραπέζι την ομαλή επανεκκίνηση των τοπικών κατηγοριών.

Οι συσκέψεις της Επιτροπής με εμένα και τα υπόλοιπα μέλη, τον κ. Γιώργο Φανουράκη και τον κ. Μανόλη Μαθιουδάκη, ήταν συνεχείς και καθημερινές, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανησυχίες και τις αγωνίες των σωματείων αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφώσει η πανδημία. Υπήρξαν αρκετές σκέψεις και προτάσεις γύρω από τις διοργανώσεις και τελικά ως Επιτροπή καταλήξαμε στην επανεκκίνηση στο ίδιο περίπου μοτίβο με την περσινή περίοδο και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα προχωρήσουμε με αυτό το σχεδιασμό.

Η Α1 ΕΠΣΗ είναι διάρκειας 30 αγωνιστικών χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ ενώ μικρότερης διάρκειας είναι οι υπόλοιπες κατηγορίες, με την ευχή όλων η πανδημία να μη δημιουργήσει για τρίτη χρονιά σοβαρά προβλήματα και να μπορέσουν τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν ομαλά.

Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε την επικοινωνία το επόμενο διάστημα με όλα τα σωματεία και είμαστε στη διάθεση όλων για τυχόν διευκρινίσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.