Η Τούμπα οδηγός το Σάββατο
Η συνταγή είναι απλή για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει μία μεγάλη νίκη.
Ο ΟΦΗ παίζει με τον ΠΑΟΚ, πλέον έχει το «πρέπει» να τον βαραίνει στη μάχη για το 5-8, ενώ ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να αφήσει μια και καλή πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που αυτή ήρθε.
Η κατάσταση είναι λίγο deja vu με τον πρώτο γύρο. Ηττα από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ματς με τον ΠΑΟΚ (στην Τούμπα). Η αντίδραση, τότε, εξαιρετική. Ο ΟΦΗ με πολύ καλή μπάλα πήρε διπλό (και με ανατροπή μάλιστα) καταγράφοντας μία σπουδαία νίκη.
Το ίδιο μπορεί να κάνει και τώρα, απέναντι σε έναν «πληγωμένο» αντίπαλο αρκεί να κάνει αυτό που πρέπει κι αυτό που πρέπει είναι το πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο, αλλά και το ματς του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΟΦΗ το Σάββατο πρέπει να κάνει το παιχνίδι του, να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το δρόμο προς τη νίκη. Το αν έχει δυνατότητες το απέδειξε στις νίκες επί Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο του ΟΑΚΑ. Το αν έχει, βέβαια, παθογένειες το έδειξε κι αυτό στο δεύτερο μέρος. Αυτές οι παθογένειες, το θόλωμα του μυαλού και οι λάθος επιλογές πρέπει να μείνουν κλειδωμένες στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ». Έτσι θα έρθει ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μετά θα φτιάξει η ψυχολογία όλων.