Η Τούμπα του έπεσε βαριά...

19:15 | 27/01/2019

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον πρωτοπόρο κι αήττητο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην Τούμπα.

Ο Όμιλος δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για την 18η αγωνιστική και γνώρισε βαριά ήττα στην Τούμπα από τον «δικέφαλο». Ο ηρακλειώτικος σύλλογος στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης δεν είχε τρόπους να σταματήσει την επιθετικότητα των γηπεδούχων και ιδιαίτερα μετά το πρώτο γκολ οι νικητές ήταν πολύ ανώτεροι.

Την εστία του Ομίλου υπερασπίστηκε ο Στρέζος και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μπράουν, Παπάζογλου, Ποτουρίδης και Γιαννούλης. Οι Μεγιάδο και Νάστος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και τον οργανωτικό ρόλο ανέλαβε ο Νέιρα. Στις πτέρυγες της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Σασί και Κοροβέσης και στην κορυφή ο Βουό.

Μετά το 1-0 «κατέρρευσε»   

Ο «δικέφαλος» θέλησε να γίνει πιεστικός από νωρις, ωστόσο οι παίκτες του Καραμπετάκη κατάφεραν αρχικά να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό που ήθελε. Ναι μεν είχε μια υπεροχή, όμως οι φιλοξενούμενοι στέκονταν καλά και είχαν μια αξιόλογη φάση στο 10’ με τον Σασί, με τον ΠΑΟΚ να γίνεται για πρώτη φορά απειλητικός στο 19’ με τον Ακπόμ. Πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο ΟΦΗ «προδόθηκε» ξανά από τα στημένα.  Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μάτος μόνος του με «καρφωτή» κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Μετά την άσχημη αυτή εξέλιξη ο Όμιλος «κατέρρευσε», καθώς το σύνολο του Λουτσέσκου έφτανε με μεγάλη άνεση μπροστά από την εστία του Στρέζου. Και αφού προειδοποίησε με Σάκχοφ (30’) και Μαουρίτσιο (34’), στο επόμενο λεπτό ο Ζαμπά σέντραρε συρτά και ο Άκπομ με προβολή πέτυχε το 2-0. Οι ηττημένοι δεν… πατούσαν καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι νικητές είχαν άλλη μία μεγάλη στιγμή με τον Άκπομ.

Και στην επανάληψη το σύνολο του Καραμπετάκη μπήκε καλά και είχε… υποψία φάσης, με τις «πονηρές» σέντρες του Σασί (55’, 60’) να περνάνε ανεκμετάλλευτες. Στο τελευταίο ημίωρο, πάντως, ο «δικέφαλος» ανέβασε και πάλι την απόδοση του και σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Στο 65’ ο Άκπομ βρήκε τον Ζαμπά, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στο 80’ ο Άκπομ με ωραίο τεχνικό σουτ διαμόρφωσε το 4-0.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο (73’ Κάνιας), Μπίσεσβαρ (67’ Πέλκας), Ελ Καντούρι (81’ Σφιντέρσκι), Ζαμπά, Ακπομ.

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος (81’ Οικονόμου), Νέιρα, Κοροβέσης, Σασί (63’ Ντίνας), Βουό (68’ Γιακουμάκης).

 

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.