Η Τραμπζονσπόρ έχασε οριστικά τη θέση της στο επόμενο Champions League

23:02 | 30/07/2020

Από τη χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου Τουρκίας το βράδυ της Τετάρτης (μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα, Σιώπη) στην απόλυτη απογοήτευση του οριστικού αποκλεισμού της από το επόμενο Champions League της περιόδου 2020/21.

Η τουρκική Τραμπζονσπόρ, που τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα πίσω από τη Μπασακσεχίρ, βίωσε ένα απίστευτο... σκοτσέζικο ντους μέσα λίγες ώρες, καθότι το CAS απέρριψε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7) την έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για μονοετή αποκλεισμό της από τα Κύπελλα Ευρώπης, που της είχε επιβληθεί από την UEFA για «παραβάσεις» στο Financial Fair Play.

«Η τελική απόφαση μπορεί πλέον να επιβεβαιωθεί. Η Τραμπζονσπόρ παραμένει τιμωρημένη και αποκλεισμένη από τη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA για ένα χρόνο» ανέφερε η ανακοίνωση του CAS.

Τη θέση της Τραμπζονσπόρ στα προκριματικά του επόμενου Champions League θα πάρει η Μπεσίκτας, ενώ οι Σίβασπορ, Αλάνιασπορ και Γαλατασαράι θα αγωνιστούν στο επόμενο Europa League. Η «Γαλατά» ουσιαστικά ήταν η ωφελημένη από το... ντόμινο που ακολούθησε στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» μετά τον οριστικό αποκλεισμό του συλλόγου της Τραπεζούντας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.