Η Τζούλια απορεί...

22:27 | 04/10/2018

«Είναι αμαρτία να θαυμάζει κανείς τον εαυτό του;»: Η παρουσιάστρια της Σπαρτάκ απαντάει για τη γυμνή φωτογραφία της που’ γινε viral

«Την έκανα επίτηδες αυτή τη φωτογράφηση. Ήθελα να δω αν ο κόσμος θα εστιάσει στον αστράγαλό μου και στον τραυματισμό. Και το πείραμα έπιασε», δήλωσε η Yulia Ushakova μοντέλο, παρουσιάστρια για λογαριασμό του συλλόγου της Σπαρτάκ Μόσχας και πρώην πρωταθλήτρια για την «καυτή» φωτογράφισή της που αναδημοσιεύτηκε από την Σπαρτάκ και ενημέρωνε για τον… τραυματισμό της.

«Μετά τη φωτογράφησή μου, έλαβα δεκάδες μηνύματα από αγνώστους που μου πρόσφεραν λεφτά για να ποζάρω για εκείνους, ή λάμβανα ερωτικά μηνύματα», είπε η Yulia Ushakova στο RT και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κανένας σεξισμός. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια, έχω κοπιάσει για αυτό το σώμα, και το ωραίο πρέπει να φαίνεται. Η Σπαρτάκ δε με προσέλαβε για να προμοτάρω τη σεξουαλικότητά μου. Είναι κάτι που το κάνω η ίδια, για εμένα την ίδια».

«Είναι αμαρτία, ή λάθος, να θαυμάζει κανείς τον εαυτό του και όσα έχει καταφέρει και να είναι υπερήφανος για αυτό;», διερωτήθηκε η ίδια και κατέληξε: «Έχω περάσει 10 χρόνια μέσα στο γυμναστήριο και η σελίδα μου είναι γεμάτη από βίντεο προπόνησης και συμβουλές για ασκήσεις. Δεν θα κρυφτώ, δεν ντρέπομαι για αυτό».

Πηγή:
www.thecaller.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.