H UEFA ανακοίνωσε πού θα γίνουν οι τελικοί σε Champions, Europa και Conference την επόμενη διετία

16:17 | 22/05/2024

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν με τους τρεις μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς, σε Champions League, Europa League και Conference League, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστά τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς την επόμενη διετία.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του Champions League του 2026 θα λάβει χώρα στην "Πούσκας Αρένα" της Βουδαπέστης, ενώ στο Europa League, ο τελικός του 2026 θα γίνει στο "Μπεσίκτας Παρκ" της Κωνσταντινούπολης και εκείνος του 2027 στο "Stadion Frankfurt" της Φρανκφούρτης.

Όσον αφορά στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της "Γηραιάς Ηπείρου", η "RB Arena" στην Λειψία θα φιλοξενήσει τον τελικό του 2026 ενώ έναν χρόνο αργότερα ο τελικός θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Μπεσίκτας.

Υπενθυμίζεται πως οι φετινοί τελικοί θα διεξαχθούν στο "Γουέμπλεϊ" (Ρεάλ - Ντόρτμουντ στο Champions League), στο "Aviva Stadium" (Αταλάντα - Λεβερκούζεν στο Europa), και στην "OPAP Arena" (Ολυμπιακός - Φιορεντίνα στο Conference), ενώ το 2025: ο τελικός του Champions League θα γίνει στην "Αλιάντς Αρένα" (Μόναχο), ενώ εκείνοι του Europa League και Conference League σε "Σαν Μαμές" (Μπιλμπάο) και "Βρότσλαβ Στέιντιουμ" (Βρότσλαβ).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.