Η υπόθεση του στόπερ και οι εξελίξεις

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ όχι μόνο έχει «κυκλώσει» τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρον, αλλά βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις.

Πλησιάζουμε στα τέλη Ιουνίου και ο ΟΦΗ έχει συμπληρώσει μεγάλο μέρος του παζλ για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, στις 15 Ιουλίου, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει τις περισσότερες μεταγραφές στη διάθεσή του.

Δεδομένα θα έχει τον αριστερό μπακ, αφού πολύ σύντομα αναμένεται να καλυφθεί αυτό το κενό και να ανακοινωθεί ο αντικαστατάτης του Κώστα Μπαλογιάννη, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους στόχους της Κρητικής ομάδας για τη θέση του στόπερ.

Ο ΟΦΗ έχει εντοπίσει τους ποδοσφαιριστές που καλύπτουν τα «θέλω» του Νταμπράουσκας, προέρχονται από πρωταθλήματα του εξωτερικού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι Έλληνες και υπάρχει μία διαδικασία συζητήσεων για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα.

Όλες οι περιπτώσεις που έχουν «τικαριστεί» είναι ενδιαφέρουσες και όποια προχωρήσει θα ισχυροποιήσει την αμυντική γραμμή. Παίκτες που έχουν εμπειρία και παραστάσεις και «κουμπώνουν» στον ΟΦΗ της νέας σεζόν χωρίς να χρειάζονται προσαρμογή.

Με την απόκτηση του αριστερού μπακ και του στόπερ η μοναδική εκκρεμότητα θα είναι ο χαφ, αλλά όπως έχουμε πει σε αυτή την περίπτωση ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να βιαστεί χωρίς να σημαίνει ότι αν υπάρξει κάτι δεν θα το προχωρήσει. Τουλάχιστον, όμως, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας (ή έστω σε μέρος αυτής) δεν «καίγεται» ο Νταμπράουσκας να έχει και τον χαφ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.