«Ήμασταν πολύ επιπόλαιοι…»

21:50 | 20/05/2018

Απογοητευμένος ήταν ο Μανώλης Παπαματθαιάκης με την ήττα που γνώρισε ο Ηρόδοτος από τον Εθνικό.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν φανερά στεναχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου από το αποτέλεσμα. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε επιπόλαιη όταν είχε την υπεροχή και πρόσθεσε ότι δέχτηκε αστεία γκολ.  

Αναλυτικά είπε: «Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, με τον τρόπο που ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Θέλαμε να δώσουμε από σήμερα χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις.

Εκεί που φαινόταν ότι εμείς και τα Σπάτα έχουμε το πάνω χέρι, όλες οι ομάδες είναι την τελευταία αγωνιστική μέσα στο κόλπο. Νομίζω ότι έχουμε βγάλει τα… μάτια μας, ιδιαίτερα στο καλό κομμάτι μας, από το 60’ μέχρι και το 89’. Ήμασταν πολύ επιπόλαιοι στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Φάγαμε δυο αστεία γκολ, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Έχουμε άλλο ένα ματς εδώ και είναι πιθανό να κριθούν όλα. Και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τη νίκη».

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.