Ημέρα για... Παγκρήτιο

10:28 | 14/11/2018

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟΚ (15.00 - Capitano.gr) στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου ο Εργοτέλης θα δώσει το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 15.00, ενόψει της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και το θετικό για το Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα «ύψη», κάτι που σημαίνει ότι θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες, κάτι που «πονοκεφαλιάζει» τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ράρβαν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη, Καρέλη, Πέλκα, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να… επενδύσει στο βάθος του ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα εισιτήρια του αγώνα ξεκινούν από 10 ευρώ και η πώληση τους θα συνεχίζεται κανονικά στα εκδοτήρια του γηπέδου έως και την έναρξη του παιχνιδιού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.