«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» : Πρωτιές για Πετράκη και Λαμπράκη

11:10 | 28/10/2022

Με την κατάκτηση δυο χρυσών μεταλλίων ολοκληρώθηκε ένα ακόμα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στις 22 και 23  Οκτωβρίου, σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα για τους τενίστες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Πρωτιά για τον Κωνσταντίνο Λαμπράκη στα Αγόρια 14 ετών καθώς και για τον δεκάχρονο Κωνσταντίνο Πετράκη στην αντίστοιχη κατηγορία. Πήραν μέρος 21 συνολικά αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες 10 και 14 ετών

Κατηγορία 10 ετών: Αποστολάκης Γιάννης, Παπανικολόπουλος Άρης, Πετράκης Κωνσταντίνος, Σενετάκης Κωνσταντίνος, Σκορδαλάκης Κωνσταντίνος, Σκορδαλάκης Μιχαήλ- Αγγελος, Τιτάκης- Καρτσωνάκης Αλέξανδρος, Χρηστάκης Ηρακλής και Χρηστάκης Μάνος

Κατηγορία 14 ετών: Αμανάκης Νικόλας, Αποστολάκης Κωνσταντίνος, Αποστολάκης Γιώργος, Κληρονόμος Βασίλης, Λαμπράκης Κωνσταντίνος, Τσαπάκης Γιώργος, Βασιλάκη Ελευθερία, Δενδραλίδη Αναστασία, Ζαχαράκη Μαρία, Ζαχαράκη Όλγα- Ρωξάνη, Λεβεντάκη Ελένη και Πανταζοπούλου Βασιλίνα.

Την πρώτη θέση στα αγόρια 10 ετών κατέκτησε σ ένα ακόμη τουρνουά ο Κωνσταντίνος Πετράκης που επικράτησε στον τελικό του συμπαίκτη του Ηρακλή Χρηστάκη 76(4). Στον ημιτελικό είχε κερδίσει τον Μάνο Χρηστάκη με 61, ενώ στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε του Βασιλάκη (ΓΣ Λυβικός) 60 και στην οκτάδα επικράτησε 61 του Μιχαήλ-Άγγελου Σκορδαλάκη.

Την πρώτη θέση και στην μεγαλύτερη κατηγορία των αγοριών 14 ετών κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης, μετά και από την πρόσφατη επιτυχία του στο Ε1 της Λάρισας. Ο ταλαντούχος αθλητής επικράτησε στο τελικό του

Βεγόπουλου (Τεν. Ακαδημία) 76(6) 62. Στον ημιτελικό ο Κωνστανταντίνος προηγήθηκε στο πρώτο σετ 46, κι ενώ στο δεύτερο έχανε 75, ο Αποστολάκης εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού. Νωρίτερα επικράτησε 40 40 του Κλάδου (ΠΟ Ηρακλείου) και στην οκτάδα του Γιώργου Τσαπάκη 53 41.

Την δεύτερη θέση στα αγόρια 10 ετών πήρε ο Ηρακλής Χρηστάκης. Ο μικρός Ηρακλής κέρδισε τον Δραγασάκη (Γ.Σ. Λυβικός) 60 και στα ημιτελικά επικράτησε του Αλέξανδρου Τιτάκη- Καρτσωνάκη 63. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Πετράκη και ηττήθηκε μετά από ένα πολύ όμορφο αγώνα 76(4).

Τρίτες θέσεις κατέκτησαν ο Νικόλας Αμανάκης και ο Γιώργος Αποστολάκης στα αγόρια 14 ετών. Ο Αποστολάκης στον ημιτελικό εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Καμαράτο (Λατώ Αγ. Νικολάου) 40

40. Στους 16 επικράτησε του Κληρονόμου 40 40 και πέρασε στους 8 όπου αντιμετώπισε τον Χατζιδάκη, τον οποίο κέρδισε 41 53. Ο Νικόλας Αμανάκης στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Μαρκαντωνάκη (Ο.Α. Σούδας) 42 40. Στους 16 κέρδισε τον Λακωνίτη (Ο.Α. Χανιών) 54(5) 42. Στην οκτάδα επικράτησε 40 41 του Κωνσταντίνου Αποστολάκη, για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τον Βεγόπουλο (Τεν. Ακαδημία) 63 75.

Τις τρίτες θέσεις κατέκτησαν επίσης οι Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης και Μάνος Χρηστάκης στα αγόρια 10 ετών. Ο Τιτάκης- Καρτσωνάκης, στον πρώτο γύρο επικράτησε του Παπαδάκη (Γ.Σ. Λυβικός) 61. Στην οκτάδα κέρδισε τον Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) 75. Στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Ηρακλή Χρηστάκη 63. Ο Μάνος Χρηστάκηςκέρδισε 61 τον Ψυχουντάκη (Ο.Α. Ρεθύμνου), ενώ στον επόμενο αγώνα ο αντίπαλος ήταν ο Γιάννης Αποστολάκης, τον οποίο κέρδισε 76(3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε 61 από τον Κωνσταντίνο Πετράκη.

Ο Γιώργος Τσαπάκης έφτασε στην οκτάδα με νίκη επι του Χαμηλάκη (ΓΑΣ Γουρνών) 40 54(4). Στην οκτάδα έφτασε και ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης με νίκη επι του Βάρδα (Λατώ Αγ. Νικολάου) 40 41.

Στην οκτάδα μπήκε ο Μιχαήλ Άγγελος Σκορδαλάκης με νίκη 60 επι του Λεβεντόπουλου (Γ.Σ. Λυβικός). Στην οκτάδα έφτασε και ο Γιάννης Αποστολάκης που κέρδισε τον Άρη Παπανικολοπουλο 61.

Οκτάδα έφτασαν και τα κορίτσια του Ομίλου που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία. Η Ελένη Λεβεντάκη κέρδισε την Μαρινάκη (Ο.Α. Σούδας) 41 41 και έχασε από την νικήτρια του τουρνουά την Κορώνακη

(Ο.Α. Σούδας) 40 40. Η Μαρία Ζαχαράκη έχασε από την Σινάνη 40 41, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει την Βασιλάκη 40 40. Η Όλγα- Ρωξάνη Ζαχαράκη κέρδισε την Κανδηλιεράκη (Ο.Α. Σούδας) 41 14 10-4 και στη συνέχεια έχασε από την Καστρινάκη (Ο.Α. Σούδας) 41 42. Η Βασιλίνα Πανταζοπούλου κέρδισε την Καραγέωργου (Λατώ Αγ. Νικολάου) 41 4 όμως έχασε από την Πρωιμάκη (Ο.Α. Σούδας) 42 40.

Στους 16 παρέμεινε ο Βασίλης Κληρονόμος σημειώνοντας μια νίκη επι του Μαύρακη (Ο.Α. Σούδας) 40 40 και η Αναστασία Δενδραλίδη που κέρδισε την Σφυρογιαννάκη (Λατώ Αγ. Νικολάου) 41 40.

Στον πρώτο γύρο παρέμειναν χωρίς νίκη η Ελευθερία Βασιλάκη, ο Κωνσταντίνος Σενετάκης, ο Κωνσταντίνος

Σκορδαλάκης και ο Άρης Παπανικολοπουλος, που όμως αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς τους και τους προπονητές τους, που με την σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση τους δείχνουν τον δρόμο των επιτυχιών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.