Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας 3-0 / ΤΕΛΙΚΟ

16:36 | 29/04/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας για την 1η αγωνιστική των play offs ανόδου στη Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

93' Διαγώνιο σουτ του Φραγκουλάκη λίγο άουτ.

89' Ολοκληρώνει τις διορθωτικές του κινήσεις ο Παπαματθαιάκης, περνώντας στον αγώνα τον Φουκαράκη στη θέση του Αργκιλέσι.

87' Αλλαγή για τον Ηρόδοτο, στη θέση του Μωραΐτη ο Καργιωτάκης.

82' Αλλαγή για τους γηπεδούχους, στον αγώνα ο Γαρεφαλάκης αντί του Μελισσόπουλου.

82' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ! Σέντρα του Μπάμπη από την αριστερή πλευρά, ο Ετόφ με κεφαλιά θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο για την ομάδα του. 3-0!

79' ΑΠΟΒΟΛΗ για τον Μαρουκάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα! Λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγώνα και σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κανδυλάκης, ο Μαρουκάκης με αγκωνιά θα τον ρίξει στο έδαφος και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια!!! Με εννέα παίκτες ο Αστέρας Αμαλιάδας.

78' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Μπαρμπαρούση ο Μαρουκάκης.

ΣΧΟΛΙΟ: Ότι δεν είχε καταφέρει να κάνει ο Ηρόδοτος σε 63 λεπτά το έκανε σε... 3. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεροχή του, πέτυχε δυο γκολ και έχει για τα καλά τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Η σωστή διαχείριση του αγώνα δείχνει πως είναι τώρα το ζητούμενο για τους παίκτες του Μανόλη Παπαματθαιάκη. 

69' Πρώτη αλλαγή και για τον Ηρόδοτο, στη θέση του Κασαπάκη ο Καρατζάογλου.

68' Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα, στη θέση του Κασνέτσι θα περάσει ο Μπούζουρας.

67' ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ! Ο Κασαπάκης θα ανατραπεί από τον Κασνέτσι μέσα στην περιοχή, ο Λάμπρου θα δείξει την παράβαση του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Φραγκουλάκης για να πετύχει το 2-0!

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ! Εξαιρετική σέντρα του Προβυδάκη από τη δεξιά πλευρά, ο Ετόφ με κεφαλιά και μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Τσάμη, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το 1-0!

ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς κάτι αξιόλογο το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι με το αριθμητικό πλεονέκτημα τα τελευταία λεπτά ελέγχουν όλο και περισσότερο τους χώρους, δίχως όμως ακόμα την καλή φάση για γκολ.

54' Δεύτερη κίτρινη κάρτα και ΑΠΟΒΟΛΗ για τον Ρόβα. Με δέκα παίκτες θα συνεχίσουν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι!

48' Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το φάουλ του Κέρι από πλάγια να στέλνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο αμαρκάριστος Μπαρμπαρούσης δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά.

Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες στην επανάληψη, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησαν τον αγώνα.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Καλύτερος ο Ηρόδοτος στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, έχει ότι χρειάζεται, εκτός από το γκολ. Η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια είναι το μόνο που λείπει από τους γηπεδούχους, σε έναν αγώνα όπου έχουν απειληθεί μόλις μια φορά.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45+ Κίτρινη κάρτα στο Κασνέτσι και Κανδηλάκη για μεταξύ τους αψιμαχία. 

37' Σέντρα του Μπάμπη από αριστερά, κεφαλιά του Μελισσόπουλου από το σημείο του πέναλτι η μπάλα άουτ.

36' Κίτρινη κάρτα στον Ρόβα.

ΣΧΟΛΙΟ: Η φάση του 30' είναι και η μεγαλύτερη που έχουμε ως τώρα στον αγώνα, κάτι που δείχνει πως μολονότι ο Ηρόδοτος είναι αυτός που έχει την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή πιέζοντας τον αντίπαλό του, ο Αστέρας βρίσκει τους χώρους και τους τρόπος να κάνει φάσεις...

30' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα Αμαλιάδας, όταν ο Κασμερίδης θα διώξει το μακρινό σουτ του Μπουντόπουλου, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα θα καταλήξει στον αμαρκάριστο Κέρι, αυτός θα σουτάρει, με τον Κασμερίδη να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

27' Κίτρινη κάρτα στον Κασαπάκη.

25' Ο Παγώνης θα δώσει στον Κέρι μέσα στην περιοχή του Ηροδότου, ο τελευταίος δεν μπορεί να κάνει το κοντινό πλασέ.

24' Συρτό σουτ του Μωραΐτη από το ύψος της περιοχής, θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Τσάμης.

22' Σέντρα σουτ του Προβυδάκη από τη δεξιά πλευρά θα φύγει έξω από τη συμβολή των δοκαριών. Καλή στιγμή για την κρητική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΟ: Παιχνίδι κέντρου με τον Ηρόδοτο να έχει την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, αλλά χωρίς να έχει κάνει ως τώρα τη μεγάλη φάση. Πιέζει όμως και προσπαθεί. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοικτά και τόσο από το κέντρο με κάθετες πάσες, όσο και από τα άκρα, επιχειρούν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να το καταφέρουν μέχρι τώρα.

7' Πρώτο σουτ και για τους φιλοξενούμενους, από τον Κέρι, άουτ χωρίς κίνδυνο προς την εστία του Κασμερίδη.

6' Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, όταν η μπάλα θα φτάσει λίγο έξω από την περιοχή στον Φραγκουλάκη, με τον αρχηγό του Ηροδότου να σουτάρει και τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι του Τσάμη.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Παρόντες στο στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αλλά και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στον άλλο αγώνα της 1ης ημέρας των play offs ανόδου, ο Αήττητος Σπάτων υποδέχεται τον Εθνικό. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό. Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων ανόδου.

Αρκετός κόσμος στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού, με τους φιλάθλους του Ηροδότου αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, να δίνουν το παρών προκειμένου να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, πρώτη στη μάχη της ανόδου στη Football League.

Αρκετοί γνώριμοι στην ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας. Πρώτος απ' όλους ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος, υπό την τεχνική καθοδήγηση του οποίου ο Εργοτέλης πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την άνοδο στη Football League. Παράλληλα στη φιλοξενούμενη ομάδα αγωνίζονται οι πρώην παίκτες του ΟΦΗ Ρόβας, Μπανούσης και Αρβανίτης, όπως και ο Λέτσο που πέρσι ανήκε στον Εργοτέλη.

Αρκετή ζέστη για την εποχή, παρά κάποια σύννεφα που υπάρχουν. Η άπνοια που επικρατεί έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία αρκετά...

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ.

Αναπληρωματικοί: Μπαλάφας, Καρατζάογλου, Κουράκης, Φουκαράκης, Καργιωτάκης, Καραγκιόζη.

Αστέρας Αμαλιάδας (Σ. Παπαδόπουλος): Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Κασνέτσι, Ενγκουέν, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες. 

Αναπληρωματικοί: Αρβανίτης, Αντωνόπουλος, Μπουζούρας, Λέτσο, Μπουτσικάκης, Σταθάτος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λάμπρου (Εύβοιας), με επόπτες τους Ζήρδα και Δέτση (Αθηνών).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.