Ηρόδοτος: «Αυτή η διοίκηση που αποκαλείτε ανίκανους παρέλαβε την ομάδα μετά από έναν πολύ βαρύ και στενάχωρο υποβιβασμό»

13:51 | 22/01/2024

Ο Ηρόδοτος με ανακοίνωση του πήρε θέση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και απάντησε στην κριτική που δέχεται.

Επίσης, προανήγγειλαν τρεις με τέσσερις μεταγραφές προκειμένου η ομάδα να βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η διοίκηση αυτή στην πλειοψηφία της και ιδιαίτερα με την παρουσία του κ. Σωκιανού που είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ τα τελευταία 6-7 χρόνια έχει καταφέρει 2 φορές να προβιβάσει την ομάδα μας στη Super League 2, γράφοντας με ΧΡΥΣΑ γράμματα στην ιστορία του Ηροδότου μας, μετά από 37 ολόκληρα χρόνια προσμονής και έχοντας απέναντί της μεγάλες και ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Πανιώνιος, το Αιγάλεω, ο Φωστήρας κ.λ.π. Αυτή η διοίκηση λοιπόν, που εσείς αποκαλείτε ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ παρέλαβε το καλοκαίρι που μας πέρασε την ομάδα μας μετά από έναν πολύ βαρύ και στενάχωρο υποβιβασμό. Ήμασταν και είμαστε απόλυτα ειλικρινείς από την πρώτη στιγμή σε όλους για το πως έπρεπε και πρέπει να πορευτεί η ομάδα μας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να φέρουμε 20 μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι εμπιστεύτηκαν στο έπακρο τη διοίκησή μας. Η διοίκηση αυτή έως σήμερα με πολλές και μεγάλες προσπάθειες έχει καταφέρει η ομάδα να ξαναμπεί σε τροχιά διοικητικής σταθερότητας και αγωνιστικής τάξης και ηρεμίας, εξασφαλίζοντας τα παρακάτω:

1) Χρηματοδότηση για την επανασπόρα του γηπέδου μας.

2) Χρηματοδότηση για το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεών μας, ως προς την ανακαίνιση και αναβάθμιση αυτών.

3) Προχώρησε το προηγούμενο διάστημα και προ ολίγων μηνών στην ανανέωση και ανάπλαση με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδό μας Ι. Σκουρέλλος.

4) Αδειοδότησε το σύνολο των εγκαταστάσεών μας (για πρώτη φορά).

5) Καταχώρησε και νομιμοποίησε τον σύλλογό μας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το γνωστό σε όλους μας ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. Και

6) Ξεκινήσαμε και χτίζουμε τον Ηρόδοτό μας με ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ που αντιπροσωπεύουν και πρεσβεύουν την ομάδα μας, που δεν είναι άλλες απο το ΗΘΟΣ, την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΑΜΙΛΛΑ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα νιώθουν όλοι πλέον μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είναι άπαντες ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ και ο κόσμος ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ να έρχεται στο γήπεδό μας, στηρίζοντας την πολύ σοβαρή και αξιόλογη προσπάθεια της επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης της αγαπημένης μας ομάδας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Σε καμία περίπτωση τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας δεν μας ικανοποιούν ως διοίκηση, αλλά ούτε και τους φιλάθλους μας και γι' αυτό το λόγο έχουμε ήδη προχωρησει σε αλλαγή προπονητή, έχουν γίνει 4 νέες μεταγραφές ποδοσφαιριστών και έπονται άλλες 3 με 4 καθοριστικές, με μόνο στόχο μια πορεία αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας μας.

Με εκτίμηση,

ΤΟ Δ.Σ του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.